Извини, не ме прави будала сега. Убаво гледам што си постирала прво ... Сега овие објаснувања ги постираш од др место и е за нумеролошките броеви. Немој ти да ми кажуваш за нумерологии. Се фати во стапица па сега некако гледаш да се извлечеш. Ако е се ова поврзано со личните броеви каде е објсанувањето за нив. Имаш само постирано за секој број ако се сони што му е значењето. И толку енд оф дискашн!
Како прво никој не правам будала!тоа е тешко обвинение! Како второ мое хоби е нумерологијата ја сакам читам и секогаш се обидувам да одам со неа еден вид ми водич ако мислиш дека станува збор за стапица тогаш си во голема грешка си дозволив гласно да размислувам Ако не ти се допаѓа ова што сум го постирала немора да го читаш И за крај можеш темава да ја фрлиш во канта МЕГУТОА НИКОЈ НЕ ПРАВАМ БУДАЛА
аман бе што е ова само кавги јас редовно го сонувам број 5 дали от шо сакам се да ми биде супер шознам,а броот ми испага29 и сега како......
Јас имам слушнато дека нулата е поврзна со Бог и универзумот, нумеролошки, колку е точно, незнам.Претпоставувам дека и на тој начин се води тој нумеролошки соновник, бидејки пример јас лично никогаш не сум сонувала броеви.Незнам дали е така и кај други.Може затоа и така е наречен според нумерологијата, а не дека би можело да се сонуваат бројки, сонови во кои нема улога потсвеста.
rici.aaaaa, бидејќи велиш си читала и знаеш околу нумерологијава.Ајде кажи ми ја поентата, ова е за ако сонуваш бројки, или оноа јас што го кажав(што ми го појасни горде) Бидејќи ме буни овој дел: се спомнува сонување Сепак ти ја постави темата, најубаво е ти да ни кажеш како се гледа, оти сите други може само да нагаѓаме.
Ова е соновникот нумеролошки-на тематазначење на броевите од 0-9 во сонот толкување нумеролошко според нумерологијата што значат броевите кои сме ги сонувале А еве го останатото дел од нумерологијата 1.јаки особи цврст карактер успешни во работата,потешко искаж.чуства 2.нежни и топли особи,лесно прилагодливи полека успеваат кај нив се оди постепено 3.луѓето ѓи обожаваат.Креативни,а во душа прави уметници натпросечно снаодливи. 4.Повеке ја сакаат работата,не се многу склони кон емоциино многу упорни,доследни иако среката бавно им доаѓа сепак не ѓи одминува 5.патувачи,сакаат се да видат и пробаат тие се смели и ништо не ѓи плаши некако успеваатда поминат покрај се што ќе ѓи снајде. 6. важна им е рамнотежата,смирени,прилагодливи,великодушни,секогаш спремни да помогнат,што и да ветат мора да го исполнат 7.Имаат голема интуиција,не сакаат недовршени работи,оргинални,некогаш и потешко с сфатени од околината поради своите идеи 8.познати како реални особи кои цврсто стојат на земја,обележан им е патот со јасна и моќна работа,веруваат во себе и затоа секогаш постигнуваат успех , 9.непоправливи идеалисти секогаш ветуваат,несакаат подлост,толерантни,хуманисти 11.влијаат на друѓите луѓе и знаат да ја постигнат целта ова број кој ига наСЕ или НИШТО 22.овие луѓе се со наптросечна надареност секогаш се занемаруваат себеси само за доброто на друѓите исполнети се со многу активности
Бр.4 Ограничување кон својот животен пат кроз акции и мисли. Дали може подетално да се објасни? Благодарам однапред.
luge dali znaete sto znaci koga sonuvas nekij da ti kaze datum.Majkami sonuvala nekoj i kazal 9ti April i drygo nisto od sonot ne PAmti...malce atrav me fakja negativna sum si po priroda..mozda ne e soodvetna tema no e povrzana so broevi