Со здравје да си го користите @joy1 .И јас до сега не сум пробала смуди,ама затоа моиве дома, секое сабајле пијат.
Моите имаат нутрибулет, ја си земав магикбулет, повеќе ми одговара дека сум по смудиња. Моето има и соковник само уште не сум го пробала
@Mariangel jas go imam i sum prezadovolna, bukvalno mozam da kazam deka mi e najiskoristeno nesto vo zivotot Za sinko epten mi e najde za kasicki ali go koristam i za okolu rucek, sosovi, smuti, za kolacinja...
Ја си порачав нутри булет само што мојов се викал Нутри Практик а инаку се е исто,се прават смутиња и се тоа,денес го добив и веднаш ставив банани,портокал..се што најдов по дома.. Мене искрено многу ми се допаѓа,многу ми е вкусно,а и практичен е,ми се допаѓа што меле и семиња Едвај чекам да ги пробам рецептите
здраво..ме интересира, дали некој го има нарачано овој нутри булет и дали е ефикасен исто како тој од топ шоп-која е разликата?..фала .
Златниот го има некоја? На промоција е. Претпоставувам со 1 чашка и 1 сечиво. Кога и да е морам и јас да купам. Имам блендер ама бадеми, ореви не сече толку добро. Не е исто.
Нема врска златен, црвен или бел. Сите се исти со 600 вати мотор. Супер е Нутрибулетот во секој случај и незаменлив.
Јас го користам црвениот нутрибулет и презадоволна сум, го земав 5.000 денари и пред нова година беше за попуст 4. 000, за малце не го фатив попустот , но сепак е одличен за тие пари. Нема додаток чаши, но затоа одма претурам во мало шише од вода, во ташна и одам , па така во секој момент освежителен пијалок.
Гледав еден блендер од 600 w па ме интересира вашето мислење дали се доволни 600 w за правење смути или да барам некој појак?
Освен во Топ Шоп каде на други место може да се купи? На една колешка и купиле сив со две сечила за 3500 ден, ама не знае да ми објасни од каде е.
Има таков, нутриНештоДруго.. не е оригиналниот нутрибулет. Една пријателка го зема од Аеродром, вика не е лош.. ама после тоа си купи нутрибулет
А да си купиш од топ шоп од тој на промоција? Проверен.. http://www.topshop.com.mk/nutribullet-crven-ts?sc_content=14395_1
Вчера во Штип поминав и се спремаше отварање на Топ Шоп продавница и таа што редеше ми кажа дека денес Нутрибулетот оној сивиот со две сечила и чаши ќе биде намален од 4990 на 3990 ден. Некоја што живее таму ако оди сабајле да потврди дали е точно тоа, по што сум на работа и не можам да отидам.