Златниот е по јак од црвениот.мислам дека беше 900 волти (мајка ми го има ) јас го имам црвениот и е 600 волти.Сивиот и црвениот се исти само различна боја.
Здраво јас го користам Fuego wbl 005H и често ми се случува додека работи да се отвори дали на некого му се случило ова и зошто се отвара?
doma imavme siv, platen 8-9000, taka neshto, zemen pred 3-4 godini. se rasipa po godina (i normalno po istek na garancijata) so ne mnogu koristenje. poklopecot ne vleguvashe vo bazata. se nekako mi se chini deka toj proizvod nutribulet e samo reklama. ne vredi ni najmalku.
se razmisluvashe i za takva varijanta, no verojatno e preskap servisot, a na krajot na kraishtata, moe mislenje e deka ne vredi da se upotrebuva povekje
@macalavica не ми замери, малку смеја Кога ми пиша срам не срам се обратив кај нив а по пат сакав да го однесам на друго место дека му истече гаранцијата. Но добро што те послушав и отидов кај нив ми рекоа нема проблем што е без фискална и истечена гаранција само кај нив има овластен сервисер. Ми рекоа за 10дена ќе ме контактираат. Инаку сметаат дека не е расипан туку се закочила главата така бар ми рекоа Ако се направи те частам смути.
Договорено, ќе го направат сигурно, мило ми е што послуша, и јас се шегував, веќе го имам дома така да не се секирај, чекај ме на смути!
Црвениот го имам и одличен е за смудиња и многу лесен за одржување. Соковник исто имам, ама во 2 години 3 пати дали сум го пуштила. Смрт ми е миењето на сите милион делчиња што ги има.
Јас си земав црвен со 1+3 години гаранција и убаво е што имаат ваква опција, на сајтот и пишуваше само +1 година. 4490 ден со 1 година плус 1000 ден за 3 години дополнителна гаранција.