Аа добро е значи не било страшно можеби и не требаше да го носам на сервис, но што да правам многу се исплашив.. Иначе фала ти многу ми олесна сега.
Каков на Филипс? Задоволна ли си до сега? Јас ич не ги обожавам топ шоп ама сакам да си купам нешто во кое ќе може фино да мелам семиња и житарки не само овошје и зеленчук. И до сега кој и да прашам користат претежно Нутрибулет, немам искуства од друг бренд на блендер.
Женски што мислите кој од овие два? Искористени ли се сите делови од црниот, вреди ли повеќе да се плати?
Ја го имам црниот, а вујко ми црвениот. Буквално исти се. Не сум забележала никаква разлика со тоа што јас пред 5 години фукнав за овој 8000 скоро, а црвениот е дупло поефтин. П.с. за јаткасти делови е врв црниот, мелам со него и афион, не знам дали црвениот има
А дали со 'секачот' на пример оревите ги сецка како мелени (како за во торта)? Зошто гледам тој дел може и посебно да се купи, сигурно одговара и на црвениот блендер, зошто реално само тој дел плус би ми коростел, дополнителните чаши не би ги искористила.
Дааааа. Чим афионот го прави прашок исто и со оревите е. Баш е за јаткасти делови. Докупи си го. И јас имам чаши кои реално ама ич не ми требаат.
Све освен семчиња од малина и капина, чудно е тоа што ставам разни семиња во секое смути, чиа, лен, сончоглед тиква, све меле а од малини и капини не, пак остануваат. семчиња.