Ми се скршија запците од пластичните чашки во кои мелев во блендерот. Прашањето ми е од каде може да купам исти такви чашки за мелење? Блендерот е од ST и рекоа дека не испорачуваат посебни чашки.
Мислам дека од никаде. Има многу што продаваат со исто име ама сите се копии. Еве како да препознаеш. Лево е оригиналот.
Јас мојот го зедов од Топ Шоп пред 7 години и душата му ја вадам од користење. Посебно за цвекло и моркови, бадеми, лешници без проблем ги прави. Едно време кога го бев купила се бев изначитала многу негативни работи, на некои дома им пукнал, во раце и експлодирал Сега зедов од фб Рецепти и производи од Корал Фагор, затоа што во Топ Шоп одамна веќе го немале. Од овде имам земено пред 4 години апарат за крофни и ептен ми се погоди, не ги лепи, супер ги прави. Инаку германски производи се, со 2 години гаранција. Јас на попуст го земав Нутри булетот за 3 260 ден. Се надевам ќе биде барем приближно добар како овој другиот што го имам. Е сега не е оригинал ама можеби ќе се погоди. Пиши им, жената се ќе ти објасни. Инаку и во Нептун имаш неколку само се поскапи.
Феминки, Каде може да најдам чаша за нутрибулет, ми се скршија запците и не можам да го користам нутрибулетот. Има во продажба некои онлајн, но не одговараат на оригиналниот нутрибулет
Тешко да најдеш. Мене истото ми се случи и ден денешен не најдов калапче замена. Прашав во продавниците за техника и рекоа немаат залихи на чашки, само комплети со нутрибулет.
Ми треба сечило за нутрибулет од делимано да не има некој неискористено или да знај каде може да се најди?