Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Н​​е​​ш​​т​​ата ​кои не сте ги знаеле за мене...

Дискусија во 'Слободно време' започната од Snow-Queen, 31 јануари 2012.

1. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    * змиите сакам само да ги гледам како лазат, ама не и како лапааат.

2. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    -Висока(175/6) и дебела(74)
    -Емотивна романтичарка
    -Страмежлива до бескрај
    -Мразам немтури и оние шо ќутат постојано(не сум дрдорка али не сум ни ќутлива) :D
    -Окезена 24/7 и кога сум во ред и кога не сум
    -Металот ми е во крвта,заедно со готикот
    -Обожавам викторијански фустани и облека од 80тите и 90тите
    -Читам само романтични книги и трагедии
    -Имам талент за пишување(во иднина сакам да пишувам романчиња)
    -ВО иднина сакам да се занимавам (освен со пишување книги) со дрога т.е. да работам во полиција али во тој дел,за фаќање на криминалци поврзани со дрога
    -Преголема заинтересираност имам кон психологија,филозофија и етика
    -Сакам да се запишам во војска :rock:
    -Тренирав одбојка но професорите ги мразев,па се отпишав
    -Сакам да го прошетам светот бидејќи сум авантурист(кога викам авантурист мислам и на праење глупости)
    -Моја љубов се тапаните,и жал ми е шо неам прилика да ги имам ;(
    -Верувам дека постои сродна душа за секој кој треба да ја пронајде :$
    -Сакам да одам на концерти од SOAD,Linkin park,Evanescence,Katatonia,Anathema,Rammstain ии од кај нас,Ареа,Архангел,Верка и Стринг форсес
    -Собирам слики од облека,венчаници,посебни места и мажи со долга коса :rock: :wasntme:
    -Секогаш сум расположена за забава и обожавам пиво :P
    -Имам риби али сакам мачиња посебно Sphynx,камелеон и хрчаци :)

3. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Дебела - 58 кила :D
    Висока - 160 и нешто :P
    обожавам машки со подолга коса,пирсеви и тетоважи :$
    една од моите големи желби е да се истетовирам. :inlove:
    ЈА ОБОЖУВАМ АМЕРИКА. :inlove: :inlove: (таму ќе живеам) :D
    опседната сум со својот изглед. (не сум совршена, но, премногу се трудам да бидам, :tmi: иако знам дека неможам.) :lol:
    не ја сакам многу многу Македонија. :|
    То је то.

4. TargaryenBurn

TargaryenBurn Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2013
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    4
    -Луѓето често не ме сфаќаат, малку имам антисоцијални тенденции и сум срамежлива, но исто така сум и личност што секогаш си кажува тоа што го мисли.
    -Sarcasm=me
    -Нешто што го мразам кај мене се очите. Многу често се менуваат(Интензивно зелени, зелени со малку кафеави, сивкасти) и често ме прашуваат дали носам леќи.
    -Сакам змии и често одев кај другарка што имаше змија за милениче.
    -Водам два дневници. Во едниот ги запишувам најважните моменти, убави цитати, а имам еден во кој ги исфрлам сите фрустрации и мојот бес.

5. zgodendecko

zgodendecko Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2013
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    7
    еве и јас да кажам за мене некои работи
    1.висок 170 тежок 64 кг
    2.црна коса црни очи , нежно и симпатицно лице-понекогаш со брада а понекогаш не
    3.сакам да почнам да вежбам али немам некој пријател со кој заедно би одел во теретана(или пријателка) 4.ОД БИТОЛА СУМ (да не заборавев)
    5.сакам кученца -али последниве 8-9 години немам куче
    6. имам 25 години
    7.немам женска али размислувам ако започнам со некоја девојка нежто би сакал со неа да останам до крај на животот со неа и да ми роди 2 дечиња на кои заедно ке им се радуваме и среќен брак со неа да имам убав живот полн со разбирање.
    8.емотивен сум не плачам али емотивен сум си го цувствувам тоа во себе можи другите не приметуваат али јас си знам, :) претерано сум педантен сакам кога било шо убаво мириса, сакам девојки кои убаво мирисаат и паметно се понашаат културно, несакам некоја која флертува со кој ке стигни и легнува со секој на кој ке му фрли око.
    9.дремам на фб во слободно време, инаку кафе шема секој ден у кафичиве битолски :!:
    10.сакам кога девојката има храброст да пиши самата порака .. тоа ке ме натера да помислам дека е поразлична од другите и од онаа поговорка СИТЕ СТЕ ИСТИ-значи не се сите исти има и разлицни ,
    11. ... не ми текнува сега ако нешто ве интересира прашајтеме ке ви вратам на порака. :D

На Бисерче95 и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    - Не сум полудена по Нутела, поточно, не сакам Нутела, тоа е за мене обичен еурокрем што воопшто не се разликува од другите (Сум пробала, да не дојде до недоразбирање.)
    - До пред неколку години не јадев пица
    - До пред неколку години сончоглед јадев на катниците, па со раце го лупев.. |(
    - Обожавам овошје и зеленчук, сливи, краставици, марула, моркови, јаболки, круши, портокали, домат.. и се друго што ќе ми се најде на патот.. :rofl:
    - Салата јадам 3 пати дневно
    - Првиот метеор го видов на 09.08.13, да, пред неколку дена.. И се исплашив од него.. :D
    - Вчера се скарав со мачето, а денес е се по старо.. :lol:

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  7. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    1.Многу сум емотивна,тврдоглава,лутка,горда :wasntme:
    2.Ми се лоши кога сум на високо место
    3.Нај висока сум во друштвото(164см)
    4.Ич не сум фотогенична..
    5.Не гледам хорор филмови(после не можам да спијам :lol: )
    6.Многу ретко да најдам некој што се служува со мене за многу работи..
    7.Сакам авантури и патувања
    8.Поранешна играорка и одбојкарка :)
    9.Ми се лоши од крв :puke:
    10.Сакам да готвам
    11.Имам кафеави очи и кафеава коса
    12.На форумов се зачленив на почетокот на годинава но почнав да бидам активна летово
    13.Кога ми се плачи се затворам во соба и си плачам
    14.Мразам кога се зборува за здравје -.-
    15.Мразам оговарање
    16.Мразам кога ми поставува некој 100 прашања во минута и тогаш се прам на 3ипол
    17.Дружељубива и досадна понекогаш :P
    18.Имам голема смисла за хумор за разлика од моите врснички 8)
    19.Понекогаш сум срамежлива
    20.Имам поголем брат од мене 6ипол години

8. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Потајно посакувам да одам од место до место и да ослободувам птици од кафези!
    Посебна љубов гаам кон канаринци!

Обожавам да садам гравчиња и пченица во памук и да ги одгледувам.
    После третиот ден губам интерес и заборавам да им ставам вода.

На cresa-jagoda и Lella им се допаѓа ова.
  9. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    58
    типичен рак сум во буквална смисла на хороскопскиот знак НО не сакам вода бре ме фаќа фобија од големи површини на вода езеро,море, да не речам океан (незнам како ќе се понашам во океан зш сеуште се немаме сретнато :) ) затоа и сеуште незнам да пливам и не ќе пливам никогаш. секогаш кога ќе ме "фати" вода над половината бегам.ете

10. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    - Имам фобија од извалкана уста. Мислам нели во фобијата главното..... нешто е стравот, а кај мене гадењето. Кога ќе видам некој на пр. кога пие јогурт и ќе направи мустаќи, тоа едноставно ме вади од такт и почнува да ми се :puke: Не знам како луѓето можат фино лепо да се изнасмеат на тоа. Гадотии. |(

- Горда сум. Ептен. Горда сум што сум горда. Горда сум што сум горда што сум горда. |(

- Знам да правам Cup Song. :inlove:

- Повремено забегувам од Фемина.

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  11. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    свирам пијано
    мразам математика иако цел живот ке се млатам со неа
    ја сакам зимата највеке
    се плашам од темница
    го сакам човештвото
    сакам да читам езотерија
    имам спасено децки живот во последна секунда

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  12. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Нешта кои не сте ги знаеле за мене...
    -знам да направам само пуканки и да намачкам путер на леб (во превод, не ме бива за готвење)
    -имам освоено прва награда на „Ајверијада“(категорија ликовни творби) еднаш, поточно, лани.
    -не се плашам од пајаци
    Друго не ми текнува...

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  13. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Да не заборавиме на тоа дека знам по малку да зборувам јапонски. :)

14. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Се ежам од самата помисла на бактерии и нечисти раце!
    Иако секогаш со мене носам антибактериски влажни марамчиња, кога сум постојано во движење, на факултет, во автобус и притоа сум во контакт со многу луѓе, едвај чекам да дојдам дома и да се фрлам под туш. А потоа веднаш земам памукчиња и чист алкохол и ги пребришувам сите предмети кои сум ги фаќала со нечисти раце - на пример телефонот (нормално внимавам да не го оштетам екранот), новчаникот, клучевите, пенкалата, па дури и самите влажни марамчиња и паломата.
    Знам дека на некого му делувам чукната, ама јас имам фобија од бактерии и се гадам од нечистотии. А откако во една статија на интернет прочитав кои предмети во домот имаат најмногу бактерии, почнав редовно да ги пребришувам со алкохол за да ги дезинфицирам (на пример маусот на компјутерот, домашните телефони, кваките, прекидачите и слично).
    Татко ми од мала ме учеше дека чистотата е половина здравје, а јас очигледно здраво за готово си го сфатив тоа :lol:

На okcenzi, cresa-jagoda и Ketrin.Moon им се допаѓа ова.
  15. bibush

bibush Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    28
    Читам астрологија и дозволувам да ми влијае на животот тоа што го читам.:(
    Сакам дa пишувам романи, ама не сум почнала.
    Срамежлива сум.
    Се плашам од осудата на луѓето, секогаш ми е битно како изгледам, каков впечаток оставам исто и каков е мојот дечко во очите на другите.:(
    Некогаш сум арогантна без да сакам.
    Секогаш се заплеткувам во некој посериозен проблем.
    Успешна сум, паметна, убава ама во љубовта секогаш сум имала вонредно комплицирани ситуации.
    Се плашам да останам бремена....
    Сакам да добијам цветче на фемина и затоа станав поактивна на форумов последниве денови :$

16. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Интересна тема.

* цел живот бев против фарбање, и во последните 3 месеци сум црвена исфарбана. Скроз. Прејако е.
    * мразам кафе од дното на душата, го пијам секој ден оти имам ненормално низок притисок. :puke:
    * хипохондрик сум
    * имам куче Марли шо го сакам поќе од колку шо сум способна да сакам. :inlove:
    * многу сакам да одам Њу Јорк
    * сакам да имам 3 деца
    * морам да бидам успешна на работно поле
    *многу сум посилна од колку шо често си мислам
    * мајка ми почина ко имав 7 години, многу бев осамена цел живот
    *неодамна си праев официјален тест за интелигенција и сум надпросечно интелигентна ( нештото за мене на кое сум најмногу горда ) :rock:
    * имам дечко си го сакам најмногу :inlove: :inlove: :inlove:

17. elka.timova

elka.timova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    31
    Јас коментирам за мене хаха прв пат во мојот живот
    Јас:
    -јас сум зачленета на форумов 27 мај(ова го знаете)
    -Родена сум на 28 октомври
    -Мразам кучиња но сакам мачки но не како домашно милениче
    -Имам коа боја на лешник
    -имам сини очи
    -носам очила
    -одлична сум во школо
    -многу сум култура (од моја гледан точка)
    -многу сум плачка плачам на се па дури и да ми резвикаат за банални работи
    -можеби во некој момент ке се налутам од некој личност и ке помислам се и сешто за неа но потоа душата ми омекнува и повторно ја сакам

18. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    ( темава многу ми се допаѓа,браво за snow-queen :) )ова се нештата кои не сте ги знаеле за мене:
    -имам долга некогаш права некогаш искривена во чкљ форма кафена коса со посветли прамени(природно ми е таква,има изглед како да сум шатирана,но не е толку забележително),кафено-зеленкасти очи и морам да носам протези ;( бидејќи тројките ми се криви :( (ќе се убијам :@ ),
    -многу сум чувствителна,за банални работи веднаш се нервирам и кога некој ќе ме искритикува за најмала ситница,мене солзите ми наидуваат,
    -обожавам да учам јазици,знам англиски,српски и малку германски,а би сакала да научам што е можно повеќе јазици,
    -многу сакам мачки , голем песимист,срамежлива пред машки :$ , брзоплета сум многу,наместо 3пати да мерам еднаш да сечам,јас само еднаш мерам и еднаш сечам , го мразам својот карактер поради тоа,ама се трудам да се сменам ,
    - математиката не ми оди од рака,не ја ни сакам многу,мразам физика,хемија,географија, обожавам да цртам,но во последно време незнам зошто молив в рака не сакам да фатам(ме мрзи де хаха),
    -носам очила :@ (во секој момент ми иде да ги фрлам в канта,ги мразам,сакам леќи ама нема :( )
    -кога имам слободно време киснам на фемина и на овој форум само си читкам нешто :)
    -си набивам комплекси дека сум дебела,ваква таква онаква бла бла бла,се обидувам да ослабам,ама тоа е многу тешко бидејќи зависна сум од благо и јадам многу леб :$ ,
    -би сакала да бидам војник хаха ,сакам да патувам,мразам турбофолк :@ , би сакала да научам да свирам на гитара,виолина и клавир,мразам алкохол,не пијам ни кафе, не пушам, хоби ми е да правам сама некои украси и такви работи,да ги преправам старите алишта,да им шијам светки и такви ситници за да изгледаат поинаку и потоа гордо си ги носам хаха има уште многу многу да замарам сега јас со реферати

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.983
    Дополнување(со малце пошироко)
    * Да не се фалам ама сум интелентна личност цел живот.Само оваа мрзава ме расипа. (Читај ради мрза учам во последен ден.-Си вадев 5ки на ова до средно..)
    * Не сум некакво друштво за работа,и средување. Сум некакво друштво за јадење и шетање. :wasntme:
    * Кога сме кај средувањето, мојата соба е така елегантно подрастурена, и мразам кога мајками ќе ми премести(чисти) нешто и после незнам кај ми е.Вака се си има свој ред! :lol:
    * Бидејќи спомнав во претходниот дел дека незнам да готвам,одраз на тоа е кога му напраив ЦРН омлет на дечко ми.Буквално црн. Оттогаш тој сам си прави јадења.
    * Ме нервира кога некој се договара во 15 за 12. Ама таква ми е судбината и сите окулу мене ми договараат 15 до 12. Не дека неможам да се спремам за 15 минути...
    * Кога сме кај спремањето, сакам кога се спремам 3 саати. Што правам во тие три саати? Се бањам, седам..Ако ме мрзи не се пеглам ако не ме мрзи се пеглам.. Се сушам коса... Седам пола саат... Се шминкам уште пола саат.. Па може и 4 саати :D
    * Пола плакар скоро не ми е облечен.. Или немам со што да искомбинирам, или ми е мало, или ме нервира материјалот.
    * Гадлива сум, ептен. Ако видам нешто црно во бело јадење, го оставам јадењето, колку и да ми се јадело. Кога сме кај јадењето и ако ми крцне нешто во меко јадење добивам нагон на повраќање.
    * Се заразувам со серии! Гледам серии хард-кор! 4 сезони во една недела!
    * Сакам кога седам и не правам ништо! Си го одмарам мозокот! :wasntme:
    * Многу сум плашлива,посебно сега кога сум поголема.Пример, паднав со ролерки на удолница страв ми е сега да возам на удолници, скокнав од базен еднаш си ја повредив ногата,страв ми е да скокнам пак.
    * НЕСАКАМ да давам алишта на другарки, и да се мењаме. Имам пробано така, но ми ги вратиле или избелени или искинати. Од тогаш никакво давање, а бидејќи не ни давам, не ни барам.
    * Мразам!Многу мразам! кога некој ми лежи на покривачот на перницата или чаршавот што јас вечерта ќе спијам.Или седи, сеедно.
    * Сакам да се научам да возам кола, ама страв ми е.! :D
    * Страв ми е од секакви видови инсекти, дури понекогаш и од мравки кога ми шетаат по мене.Затоа не сум и убаво друштво за во природа.
    * НЕ сум авантуристка.Не би за спиење под отворено небо или пак качување на планина, или слично авантуристично нешто.
    * НЕ сум ни за адреналин.НЕЈЌАМ да ми се крева адреналин.
    * Понекогаш знам да заштедам пари, коишто на крај ќе ги истрошам за глупости.
    * Еден заб ми е крив,што цел живот ќе се каам што не сум ставила протеза.Или моите што не ми ставиле. Може да ми фркне нешто во мозокот да си ставам кога ќе земам плата.
    * Многу голем мислител сум. Кога ќе отидам по благо за мене 1 саат стојам пред сите чоколади, и после се каам што сум земала такво, друго сакам :D
    * Многу тешко се опуштам пред некој, но кога ќе се опуштам ми го дознава цел живот од А до Ш.
    * Не сум дружељубива.. Веројатно мојата најлоша особина... Зошто ќе има во следната причина
    * Нејќам да им сметам на луѓето. Нејќам да се бутам каде што не ми е местото, дури и премногу.. :x
    * Плачлива личност сум, на се и сешто плачам, и неколку пати имам заплачено во автобус..
    * Кога сакам, сакам со цела душа и цело тело. Мразам кога некој го користи тоа.
    Може има повеќе ама се исцрпив доволно со овие.

На Someonespecial му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SweetCandyyy

SweetCandyyy Активен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    9
    - Носам наочари
    - Имам кафеава коса и очи
    - Понекогаш во училиштето ме викаат научник бидејќи знам да се занесам во учењето :lol:
    - Сонувам да учам во Лондон
    - Сакам да имам 4 деца
    - Живеам во стан
    - Мразам кога нешто се случува непланирано или планирано у 5 до 2 :!:
    - Горда помала сестра :)
    - Порано се спремав 2 саата а сега само 30 минути :lol:
    - Омилен писател ми е Николас Спаркс
    - Омилена книга ми е The last song
    - Омилен филм A walk to remember
    - Омилена песна Let her go- Passenger
    - Голем романтичар сум
    - Слабост ми е некоја голема љубов :inlove:
    - Го мразам училиштето
    - Понекогаш сакам да сум сама и да тагувам во својот свет :(
    - Си ги сакам другарките најјмногу на свет :)