Здрaвo, првo aкo имa вaквa темa се извинувaм Дaли знaете кaде мoжaм дa нaјдaм нaвлaки зa стoлoви зa дoмa дaли негде ги шијaт и сл. Еднa кoмшикa имaше шиенo aмa пoчинa. И пo кoјa ценa се движaт? Гo пребaрaв цел бит пaзaр aмa не нaјдoв.
има на фб една страница јсс баш вчера се распрашав 550ден е една навлака.напиши ластичарки за тросед двосед и фптеља и ке ти излези па разгледај има достава до дома позз
Јас шиев во лептокарија до тутунска банка дуќанот се вика АМИКА. Од мебел штоф, ги шијат по мерка, многу убави ми ги направија. Имаат и голем избор на мебел штофови. Навлаката се вади за перење. П.с тие од фб ги гледав мене нч не ми фатија око, цели со ластик, мислам дека и поскапи испаѓаат, а и не емебел штоф.
Слики од домот не објавувам. Побарај ги на фв како продавница амика на кирилица напишано имаат доста слики од столчиња. Околу 1000 ден е столче, ама јас преку групер платив по 700 ден столче со се мебел штофот. Мене ми е многу важно што е мебел штоф, а не некој материјал обичен.
Убави навлаки за столици има на пластичарска улица. Само не се сеќавам на името на продавницата. Шијат и по мерка. Маж ми една навлака ја плати 200 денари.