И уште малку.... Ваков стил на обетки ми се допаѓаат страшно многу. Малку се поелегантни, посвечени, ама се преубави.
Порано повеќе ги носев, дали дека си добив на поклон златнички од дечко ми и не ми се вадат . Инаку имам голем број на обетки дома, ама најчесто кога носам се оние елегантните за посвечени пригоди, а за секој ден златните си ги носам
Старфиш многу добар избор на обетки, некои од овие имаат дури и потенцијал за домашна изработка Ајде некогаш може и ќе се пресретнеме и на polyvore
Некако во последно време многу ретко носам обетки,така да си имам само неколку пара,но би сакала да пробам сама да си направам еве што ми се допадна на нетов дур чепкав Би ве замолила доколку знаете каде има вакви обетки низ град да ми кажете
Обожавам обетки,иако најмногу носам сребрени со некои циркончиња на нив, ги имам во сите големини,бои модели
Летово секој ден нови купував Интересни ми се долги гооолеми обетки и претежно ги комбинирав со црно маиче без рамки или некое во две бои максимум или некое едноставно фустанче моите омилени, ги изнабарав и конечко кога ги најдов 900 денари (?) и еве некои интересни
Денес ми стигнаа, филигран, изработени по нарачка. Многу сум среќна, ќе фучам во стар фустан, ама важно - обетки имам.