Сега ги видов овие со куливе и ми изгледаат лесни за правење, се што треба е некој да ви има донесено кула, а кој бил во Париз не се врака без такви, така да лесно е за нив плус ќе ставите машниче и готово Фрутини ги видов твоите последни постови, секоја чест на изборот, преубави се
Сеси да знаеш колку пати имам размислувано за тоа. Таман бев решена да ги направам, и ко за инат едната куличка што ми беше привезок ми се скрши. И како ме потсети сега, алал да ти е! Другарка ми ќе оди во Париз и ќе и нарачам две кулички, по можност златни ако најде. Ако не, ќе бидат бронзени. Се возбудив при самата помисла.
Има и златни и сребрени и се продаваат по неколку за некоја цена не ме фаќај за збор ама мислам дека пакет од 6 за хх евра, знам другарка имаше донесено еден куп од апсолвентаската за сите имаше и златни и сребрени
Дрвените се моја изработка, вчера ги правев, а оние другите ми се омилени само си ја изгубив бурмичката и ниедна друга што имам не се фаќа неможам да ги носам сега.
http://www.facebook.com/profile.php?id=675909536 кај девојкава на профилот у сликите има преубави обетки и некои парчиња облека која сама ги прави. Многу привлечно , нели ?