многооо премного !!!!!!!! сакааам обетки многу без нив од дом не излегвам. Имам над 50 пара со разна големина .. највече ги сакам
имам 20-тина пара менѓуши и си ги носам. повеќе ги сакам подолгите од малите, ама малите повеќе ги носам. омилени ми се тие со хелоу кити, ама сестра ми ми ја изгуби едната
Носам обетки секојдневно секако секојдневни ситни,топчиња,коцки,триаголник итн итн едноставно неможам без нив скоро во сите бои имам
Јас имам скроз исти обетки,а ги купив од Битпазар на крај (кај Бугарките)на тезгите за накит.Мислам дека околу 50 ден.ги земав. А обетки со пердуви имаш и во Џордан во гтц ама не се вака од паун,а и доста се долги.
Се јави најголемиот фан на обетки! Немате појма колку сакам да ги носам.. Имам секакви дома.. Ем мали, ем големи, ем вакви, ем такви.. Значи марамите и обетките ми се фетиш на мене Посебно ми се свиѓаат округлестите.. Таков тип сум.. Уште ако имаат некоја шарка на нив.. They are mine Избегнувам да носам мали обетки, со завртување отпозади, од причина што ми гнојат така ушите, одма ми реагираат и се инфицираат..
Ги обожавам но неможам да носам бижутерија за жал Ми потекуваат ушите. Дома имам и бижутерија ама само гога излегувам некаде на една вечер можам да ги носам иначе никако! Повеќето обетки дома ми се сребро,имам и златни ама обожавател сум на среброто и плус поефтино е за разлика од златото и можам да си купувам што сакам