Мамички, сакам за поклон да однесам бебешка бањарка, може ли да ми кажете каде би можела да најдам? Фала ви
Во Ело има убави. Бтв за дете до 2 па и 3години препорачувам крпа како со качулка, не од оние со облекување.
Бебешки зимски ракавици постојат? Ако не, што им ставате на рачиња кога е многу ладно? (5,6,7 месеци бебиња)
Во вајкики има, како со едно прсте или без отвори за прстиња, два пара 249 ден. Јас сега видов дека и скафандерот ми бил со ракавици, битно купив и од овие..
Majki sovet koj broj skafander da zemam. Beba ima 7 meseci, obleka nosime nesto 6-9 nesto 9-12, a od turskite pak imavme jakna poklon 12-18 knap mi se bendisa eden online ama vo dilema sum za velicina
Jas imam na poklon dobieno ama se buta vo usta kako vuneni rakavici da i staam....sea za sea jaknata i e malce pogolema pa i gi pokriva racinjata
9-12 обавезно. Оти нема ни зимава да го износи ако е помал, ќе ти дојде ептен таман к нема да можеш раат да му ги пикнеш рацете и нозете кога го облекуваш, барем од мое искуство така било