Здраво, дали знаете каде може да најдам во Ск вакво ќебенце? Со крзненце од внатре, а кончано лице? Фала
Јас имам земено вакво од бутик во Лептокарија за бебешка опрема (претежно турска роба), доста квалитетна и прилично евтина. Со тоа што имам купено пред година дена, не знам дали имаат сеуште https://instagram.com/welcomebaby.mk?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Истото го земав од Битпазар кај магацините, 700 денари. После полицијата некои 70-80 метри од десна страна. Магацинот/продавницата е со црвен излог, не ми текнува на името, но нема да утнеш. Има многу убави работи и цените се нормални. ❤️
Bebettobabyshop на битпазар, кај полицијата, а ги има и на инста. Пиши им ако не можеш да одиш, да видиш дали имаат, вршат и достава. Лани имаше препреубави такви таму, едни ко со срнчиња, ама не ми требаа, па не купив.
Јас вакво земав од Hello baby Mk https://www.facebook.com/hellobabymk?mibextid=ZbWKwL Го порачав онлајн , ама имаат и продавница. Многу е меко
Од каде да купам нешто за дотерување на бебе? Во зара 90% е женска облеката. Ваикики многу слаб избор,синсеј исто слабо..
Во продавниците низ Кисела вода на пр.Канеј, Стефанели (мислам вака беше), има неколку, се наоѓаат слатки работи. Се наоѓа по нешто и во Reserved. Види и Bunny kids ви Влае има симпатични работи. Не знам што точно бараш.
Па не знам некои интересни шпихозни,панталончиња,комбилизон...а може и кошулка. Имаме прво роденден па свадба..
А да, Тила исто се наоѓа убаво. Мене за вакви работи Ваикики ми имаат слатки модели, само коже моментално не си наишла. Види и во аутлетот во Чаир. Исто и во Шутка некаде има така за детски работи слатки ама не знам точно каде. Мајка ми му има зимано на син ми, преслатки се.
Од каде нарачувате фустанчиња за прв роденден?Со долги ракавчиња (muppet kids ми е една опција ама сакам да разгледам и други)
Ѕирни и на wenice, okaidi. На wenice има убавки од idilbaby mamino, дуќанот им е во аеродром ако ти е блиску.
Waikiki има викедов плус 20% попуст на целиот асортиман и на веќе намалените цени.Некому може ќе му се најде информацијава