Јас имав од овие мечести во Зара, Х&М, Pepco, што ги има. Од 56ка па нагоре се со големина. Е сега ако бараш полнет повеќе не знам. Јас на сред зима само кратко за надвор ставав кога имаше сонце, за 5-10 минути низ двор. И за на доктор. Не шетавме првите недели нешто многу и далеку.
А дали некој ги споредувал или има искуство кои од овие чизмички се потопли или подебели не знам како да се изразам. Јас имам два пара гумени, едните држат топло, а другите се ко бос да газиш па не сакам да го смрзнам детето. Прочитав претходно некој спомна од некст ама јас не можам да купам ништо ако не му пробам затоа што има многу дебело стапало.
Mozebi ne e za ovde no ajde ede sovet od stoenje vakumirani na bebeskite alista im dojde redot pak da gi upotrebuvame pa da gi pripremam koga ke vidam pozolteni del od niv kako fleki -ne se site beli slros da napomenamSo sto ste uspeale da gi vratite vo upotreba ako ste imale iskustvo ?A realno novi se nema potreba od se da bide novo koga moze 2ra raka za upotreba da se pravi
Направи смеса како паста од сода бикарбона, сјај за миење садови и хидроген 3%. Стави од смесата да преноќи на флеката и наредниот ден исплакни и помини со сапунчето за флеки од дм, потоа директно во машина на перење.
Кај мојата, нешто е тамам, нешто многу големо. На пример, малата сега има 16 месеци и носи фармерки со прерамки што и се мааааалку големи и носи плузи и тренерки тамам (не кнап) од 6-9 месеци. И да напоменам ситна е за возраста
Да ве прашам. Дали имате видено нешто слично на калчинки или некои дебели чорапи за по дома со гумички одоздола (16 месеци). Не би топлинки.
Имам од Џамбо некои термо чорапи со гумички од лани, тие му ги облекувам зашто ми е полесно од топлинките