Има и шпикозни и боди новогодишно, дури и капа ракавички се. Капата и чевличките се 179 А комплетчето 300/350 ден во Џамбо
Има ли во Н&М вакво костумче ? Последен пат бев пред една недела, имаше ама немаше бројче како за малово мое Или ако има некоја што знае каде има низ Виена, нека ми пише каде и отприлика колу пари
Спојлер Незнам за Виена, ама би требало во сите Н&М прродавници ги има ,намалени се плус сега Можеш и преку нет да си порачаш исто
Каде би можела да најдам хеланки за бебе до 3 месеци со нормална цена, гледав во сити мол но не ми се даваат по 900 ден за хеланки?
Sakam da si zemam plik korpa za da go iznesam bebeto od bolnica (znam deka ne e obleka za bebe toa) Kaj da pobaram,a da ne e preskapa?
Кенгурите се некаде до кај 1200 денари. Пред скоро видов во Базаро во Скопје беа намалени на 600 денари.
Почнавме да гледаме облека за бебушка, најпристапни цени и со најдобар квалитет се Стружанка и Анжи па решив целата облека да ја земам од таму барем знам дека ќе ги износи и дека бројчињата се точни, за Џамбо слушнав дека се собирале при перење. Е сега ќе ги замолам мамичките кои имаат летни бебенца да споделат искуство како ги облекуваат, моето треба да се роди во мај па се мислам дали да земам боди на долги ракави или кратки, поточно како се облекува новороденче во тој период?