Да имам и бодиња и шпикозни од Зара порачано, убав е памукот. И јас мислам да почекаш за 56ка да си земеш, ако земеш 62 на почеток вратчето ќе му е многу одголено.
Разгледувај на апликацијата, селектирај baby 0-6 месеци. Таму им се најмалите бројчиња Ако нема воопшто означено големина 56 од моделот што го гледаш, нема да донесат, обично ги пишува сите броеви во кои го има моделот и е означено што е достапно во моментов. Да знаеш, за да не си планираш некој модел, а воошто да го нема за најмали бебенца
Прв пат зедов сега боди од Зара. Ќерка е скоро 20 месеци, зедов 92ка и огромни и се. Воопшто не е слаба, дури да речам и во покрупните деца е. Скроз и се широки во рамената и се слекуваат. Не дека нема да ги износи, далеку од тоа ама некако мене прешироки ми делуваат. Најзадоволна сум јас од Тритекс за боди конкретно, а пробани ни се и Ваикики и Џорџ/Примарк, од рандом локални продавнички. Во овие скоро 20 месеци, сигурно преку 100 боди имаме искористено во различни големини и модели.
80ка шпихозни ко за 3год дете личат преееедолги се, бебево е 74цм за зимава земав 80 викам таман брзо расте ама овие мене ќе ме соберат. Бодите па ок личат 80ки
Во должина кај мојава и не се така огромни, ама горе во рамената некако се многу широки. Ова за моделот со куси ракави, не го напоменав тоа. Само тие ни се пробани.
Зар се до толку огромни? Епа да си знам ако порачувам боденца. Фала ти многу. Јас хеланчиња порачав сега од Зара само, зедов 62цм величинка од 1-3, тие што се 2 во сет, па се надевам нема многу да се огромни.
Мене ми се недефинирани, тренерките и боди ок број, едните шпихозни ок, другите во сет што одат како 3 броеви поголеми. И да порачаш малце поголемко ќе носи следните месеци нема грешка секако.
Од каде купивте памучно потенко ќебенце? Си земав подебелко за надвор, ама тоа верувам за по дома ќе биде многу дебело, дека топло ни е дома и климата нонстоп ќе работи.
Ne, planuram skandafer deka sig ke i e potoplo vo nego deka site imaat krzno vnatre a ova nekako mi e da ne i ladno
Јас го имам, го земав минатата година 0-3 месеци и супер е. Планирам и оваа година да земам за до градинка баш. Не е од тие крзнените, туку баш скафандер.
Кај да најдам бодиња и шпикозни по долги за 6-9 и 9-12 месеци? Ми требаат повеќе па ако не се прескапи по парче туку ако се продаваат по 2-3 во пар би било топ.