Од каде купувате бебешки алишта за девојче ? Да е убав памук, да не се соберат или искриват после некое перење. Исто така ќебенце дебело убаво мекано кај да барам?
Јас имам нарачувано боди и шпикозни од Tiny Baby Shop од фб, синсеј, ми донесоа еднаш од примарк нарачка имав цела нарачувано со се и сешто, вајкики, стружанка, ситник, бомико
До сега што сум земала иако е за машко бебе најзадоволна од алишта кои не се смалуваат во сушата се H&M, Primark (Tiny Baby shop), Carter's, Next.
Од зара, некст, картерс. Најубав памук некст, не мрдаат но малку се и поскапи од другиве. Исто и од ваикики, окаиди, од бебе центар ( на cool club). Кебе последно земав од ело и сум супер задоволна исто и од зара хоум.
Мајки летото користев боди на прерамки дека лето и топло беше, сега за зима да земам на кратки ? Дома ни е топло ~24°С,~25°С, ама за надвор , од Јануари во градинка ќе ја носам со кола секако поблечена во тренерчиња и во скафандер ...но за боди се мислам дали пак да си земам на прерамки и кратко ракавче ? Инаку од Primark (Tiny Baby shop), бодињата се преубави
Имај во предвид дека многу е топло по градинкиве. Лани мојот по боди на долги и тренерчиња долни седеше во градинка.
За бебе што треба да се роди во јануари, каов скафандер препорачувате да купам, до колку месеци? Претпоставувам поголемко да не е кнап, има ли некој искуство, и слика би ми била од корист.
Здраво, сакам за внуките да купам ugg Папучи, но сите се над 11000 денари, ако знаете некоја страна со фејк или ефтина брендирана облека, да ми ја кажете. Ви Благодарам
Зашто да им купиш фејк...? Подобро купи им друга марка што не плаќаш бренд. Има копии и слични модели колку сакаш. Не се става на детска нога фејк кинештарија. Мое мислење.
Јас од Ист Гејт сум задоволна, ама дека не сум од Скопје и по пат највеќе ми одговара таму да пазарам, Сити мол и почесто гужва имам начекувано. Ваму многу се услужливи. Ама често и онлајн земам.