Облека за бебе (продавници, попусти, совети)

Дискусија во 'Бебе' започната од Mayyya, 12 декември 2012.

1. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.536
    Допаѓања:
    5.319
    Zara( најубави боди долги, кратки и други раб како џемперчиња) , H&M ( убави блузони и хеланчиња дебели) , tritex (пижами во главно и за дома дводелчиња полесни) , enci menci, waikiki (летни ромпери) .

Синсеј имам од мекици не ми се свиѓа материјал се собира, c&a исто крут материјл се собира.

2. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    8.590
    Допаѓања:
    14.281
    За Синсеј си во право, ама за почеток кога бљуцка на секое или кака и мочка па протекува се одлични за по дома да менуваш, а ефтини што супер се исплати.
    За Зара и h&m потврдувам, се што ми е од таму, преубаво и нема мрднато. Дали Waikiki ти се собираат? Мене ми се собраа некои, а многу убав памук се, а веќе не е баш па и ефтино, доста им се качени цените.

На Puffy2019, Ladyme и Marijanche33 им се допаѓа ова.
  3. merriel0

merriel0 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2023
    Пораки:
    1.693
    Допаѓања:
    3.474
    Јас па едни бодиња од Зара што земав, 5 во пакетче беа ми се чини, 86ка со едно перење помали од 74ка се направија... сеа така стојат еднаш облечени...

4. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    8.590
    Допаѓања:
    14.281
    Ми се нема десено никад од Зара такво нешто. Како се купени такви се, а ги одра од носење. Синсеј сите до едно или собрани или се кинат, и Окаиди ми се собираат.

На Ladyme му/ѝ се допаѓа ова.
  5. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    5.053
    Синсеј исто бројче различна големина се, имав напочеток 56ки сите различни беа. Башка ниту се растегнуваа за полесно да ги облечеш, шпикозните исто чуден крој во ногавиците кратки во ракавите долги.
    Штета, баш се прикладни цените и интересни дизајни имаат ама веќе не купувам.

На Ladyme, Noemi, Feniksgirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Marijanche33

Marijanche33 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2025
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    482
    На колку ги переш?
    Ние од раѓање до сега (7м) имаме од неколку големини купено по неколку пакувања баш од тие по 5 што се во пакување и ги износува убаво, не мрдаат. На 40ка перени

7. merriel0

merriel0 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2023
    Пораки:
    1.693
    Допаѓања:
    3.474
    на 40, 20... не перам на голема тт... сушам на сонце, не користам сушара... Баш чудно :) @Feniksgirl
    А вака памукот убав им е...

На Feniksgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.751
    Допаѓања:
    35.708
    Сите бодиња им се различна големина. Веќе некои од 9-12м кај нив ни се кнап. Не се квалитетни ич бодињата на Синсеј. Земав неколку сега за есента ама не ми се свиѓаат ич. Воопшто не се растегаат, крути многу.
    Ама ајде ќе изодат за по дома. Секако со ручкање сега многу ги валка.

Повеќе бодиња сега земав од Ваикики. Доста поскапи од Синсеј ама памукот нема споредба. Многу лесно се облекуваат и супер се растегаат. И немаме толку плачки на облакање. :D

На naturally му/ѝ се допаѓа ова.
  9. dummy

dummy Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2024
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    1.280
    Јас синсеј за по дома како пижами пери, пушти во сушара и облечи носи еден ден па фрли за перење се отепав од користење. Од оној материјалот како рецкаст памук најок ми се погодија, останатите се собираат повеќе ама па за тие пари тоа е тоа. Од зара бодињата топ, најубав памук и не се мрднати, перам на 40 и сушам во сушара. Од вајкики имав преизносени ромпери, цело лето во нив го пројде. Имав и од цивил од дајмонд некои шпихозни и комплетчиња земено, не мрднаа и памукот супер ама дебел некако (додуша јас од зимска колекција земав, летоска не ни стигнав да отидам).

10. Feniksgirl

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    8.590
    Допаѓања:
    14.281
    Ти се собираат ли од Waikiki? Ми се собраа едни маички, а не перам на голема температура 30-40 перам. И во сушара исто, ништо не ми собрала, сеа овие од Waikiki ептен се собраа. А преубав памук, па и дизајните им се преубави.

11. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.751
    Допаѓања:
    35.708
    Не знам мила за маички, ама за бодиња конкретно ако те интересира не се мрднати. А ги перам некогаш на 60, дека некои флеки на 40 не излеваат.
    Памукот потврдувам дека е преубав. Дезените и за нас со машки се слатки. :lol:
    Зара бодиња имам земено само на почеток, од 1-3м, ама презадоволна бев исто така.

12. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    5.053
    Значи ете не е дека само моите така се погодиле. Од Ваикики одамна немам купено ама навистина е убав памукот, за сега омилени ми се Некст и Картерс.
    Туку, има во Ваикики шпикозни со патент?
    Вриштење до зајдување е секое облекување кај нас|(.

13. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.536
    Допаѓања:
    5.319
    Да малку ромперите се собраа повеќе летни раб од waikiki имам, ама што викаш тука се цените, од зара тие доаѓа боди по 190 ден.. и некако убав памукот не се собира дури по растеглив е не ја сече доле во бутките. Тритекс купив имаше на 50 % и по 100 ден 150ден како шпикозни без ногавки доле па нека прља, меки се убав памук. и не и бега блуза пантолони кога е све и е дигната до под мишки. Вака ми се супер за секокдневно. Од Reserved имав две ромперчиња ок беа, капче сега и зедов со ушиња ок е. H & M за ситни раб се скапи, лигавчиња, капи, чорапи... и ок капчево ваму околу 300 ден.

14. Ladyme

Ladyme Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2020
    Пораки:
    2.536
    Допаѓања:
    5.319
    Окаиди чорапи купив се собраа бе, леле ич не ги сакам имав нешто за мекици донесено и ич не износи тоа. Тие со капаците на газот шпиркозни. И скапи ми се и не ми се свиѓа материјал. Картерс имав шпиркозни со патент шарени може 4-5од мекици.. или беа мали или се собраа како во цевка малово и ајде еднаш два пати и толку. Дефинитивно не испробувам мн више. Да не се трупам со алишта само.

15. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.751
    Допаѓања:
    35.708
    Да, 5-6 пара купив шпикозни со патент од Ваикики за спиење.
    Мнооогу практични се, ти ги препорачувам.

16. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    5.053
    Од Зара се исто убави 1200 два пара, ама нема избор моментално за машки.
    Фала ти, ќе одам Ваикики :).

17. Baby warrior

Baby warrior Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2023
    Пораки:
    2.559
    Допаѓања:
    5.072
    Јас синсеј си купувам погоелеми се смалуваат и си ги носи по дома :D ептен се ефтини а секако две облекувања се пошто има премногу алишта и само купувам плус брат ми е у муд на шетач по светов па од цел свет и носи све и свашта сега го чекам да се прибере викендов со нова тура 8) искрено од европа c&a и примарк прееемеки и преубави ствари за ништо пари…еден куп има хеланки шпихозни бодиња фустанчиња прекрасни. Од Солун од pepco зимам доста работи преубави и ефтини за некои пригоди од mayoral зимав фустанчиња и јакничка. Од кај нас од зара стандард онлајн си нарачувам пошто бебешкиве не им се изложени нигде супер им е материјалот мекичок. Окаиди не го сакам ич, све се мали модели тесни во вратче, бутче како за неухранети деца :pizza: моето си има газенце не ја собираат :D со мерак купив од оние бодињата по три со крагничка како сет … што плачење удри додека ја закопчам позади кај вратот тесно аиии |-)

18. Merten

Merten Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2020
    Пораки:
    819
    Допаѓања:
    1.240
    Има во Ваикики, зедов едни послаби и едни подебели, додуша вреќа за спиење пишува дека е од 1 тог, ептен ни се погоди периодов за спиење.

19. StelA13

StelA13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2016
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    34
    Девојки бебе девојче имам 2 месеци од каде да набавам новогодипни фустанчиња за сликање

Последна измена: 27 ноември 2025
  20. oceanycs

oceanycs Активен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2024
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Zdravoo , mi treba pomos , kade mozam da najdam vakov vid na cipelki . Za prv rodenden ni se , nikade ne mozam da najdam.

Прикачени фајлови: