Јас се изначитав за Синсеј стварите дека се собирале и имав онлајн нарачка одамна уште и кај утнати си викам ако се смалат, толку. Али за чудо некое ништо не се смали јееј
Мене не ми се смалуваат никогаш, ама да треба да планираш дека за 1 месец ќе ти стигнат и согласно со тоа да порачуваш големини
Па јас мислам 2 максимум, евентуално да имаш резерва во моментот ако ја покака или се извалка нешто или сл. Ама генерално и често ќе пушташ машини (барем кај мене така беше ) па скоро секогаш ќе имаш чиста
4 имав за почеток. Да, често пуштав машини ама па и секој ден го капевме така да мене тие 4 ми требаа.
Јас купив две и доби за мекици уште две. Тие не ги отворив… едната ја подарив другата си стои. Гледај да има дел за главчето, тоа е ептен практично
мене тамн ми беа 4, пошто на почеток мн какаше може по 10 пати и често ја одмивавме и ги ставав бањарките за перење, после знаше да се помочка додека ја средувавме и бањарката пак за перење, подобро имај откако да брзаш да переш да сушиш
Купив 2 уште кога бев бремена и еве сеуште ми се доволни тие. Често пуштам машина за него па цело време имам чиста. И откако е роден го бањаме секој ден и пак ми беа доволни.
Јас од ист гејт го земав скафандерот од ваикики. Баш и доста избор имаше. Ама ова пред месец дена може.