Јас купив такво од елена крстевска од фб го нарачав.Убави се ама за една употреба би рекла а скапи.Мене ми го наплати околу 1700 ,плус бодито сама го купив 200 ден,плус каргото го платив..гавол и пол ме фати.Сукњата можев и сама да ја направам од тул е целата и еден ластик,на бодито имаше навезено број 6 со крупни циркони и тоа е тоа.Мн убаво на изглед ама без функциа за понатака.Ене фака прашина.Ама сакав да ја изненадам керками и успеав
Mene ne mi se otvora stranicata Inaku stanav zavisnik od online naracuvanje. Daj kazete nekoja strana za naracuvanje. Joy ti me zarazi so obleka od London i samo naracuvam.
Ма кјути јас сум иста.И за мене и за децата.Јас на 22 месецов,чекам испорака од хм.А веке бендисав нови ствари.Треба да ми се забрани и нет и каталози.
@НаталиЛили види и овде да не најдеш нешто https://www.facebook.com/SeZaDeca.m...23506146628.1073741829.100005769366287&type=1
И јас се мислев за фустанче, ама мм денес ме премисли и во право беше. Ова што го зедовме ќе може да го носи и понатаму, за шеткање, за по гости. Спојлер
Има еден многу интересен бутик за деца во К. Вода карши Комерцијална банка во зелената зграда, гледа спрема Општината. Јас таму за моето цинче наоѓам прекрасни работи, а меѓудругото случајно видов пинк сукњичка од тул за 600 ден.
Kazete mi nekoj predlog dukjan so pamucni ligavcinja? Sekade imaat od ovie suskavive a nie gi nejkeme tie, sakam bez musama...uste i ako se ubav dezen, premija ke bide...niz city mall bev vikendov ama nema, osven carters ama 1200 den za 3 ligavcinja ne davam...
Pamucni za podoma jas zedov od kimiko po 20den mislam deka bea.. Sekoj pat imase eazlucni dezeni, ednobijnu, sharenki... Vo princip izgleda materijalit sto im ostanuva go sijat kako ligavce. Za nesto sto ke treba da go smenam vo perodi i do 7-8pati dnevno ne vredi da plakjam skapo... Barem znam cist pamuk i brisam na licence bez problem
Tocno, Tocno, ne sakam da dadam ton pari za nesto sto non stop go menuvam, a i pamukot zlatko vredi. Tuf bre vlegov u kimiko ama deka ne vidov i ne prasav. Fala ti...
Ако не се лажам во Стружанка (и оние сличните продавници:Македонка, Тетекс итн.), за 80тина денари има прекрасни памучни лигавчиња со интересни дезени
Okolu nova godina zemav od tamu, ama ne ni se pogodija. So lepenki se a ona vise sama si gi odlepuva..falati...
I vo Vinka Vinica vo Biser imas pamucni za pristojni ceni I vo taa edna vo Biser do Peko,samo trikotaza prodavaat.Max 100 den,ne mi teknuva kolku gi plativ,so ubavi dezeni,na rigicki,so Mickey mouse...
Анжи буњаковец имам од таму земено над 20 памучни лигавчиња преубави се пери носи,и ги перам на вриење мака немаат бојата си е иста 70 ден.парче беше...
http://www.matalan.co.uk/kids-clothing/girls/shop-by-age/toddler-3mnths-5yrs/dressesdresses Vidite kolku se ubavi fustancinjata i setovite .