Јас секогаш кога сакам нешто да купам, проверувам прво во Стружанка. Ми се допаѓаат материјалите, не се лоши, а цените се нормални Така да може боди бенкички да има таму, во принцип таму нема што нема
Јас од тритекс имам купено неколку бодиња ама поголемко бројче за понатака бидејќи се обични, не се боди бенкички затоа сакав да ве прашам од каде купувате. Имам неколку и на идил бебе тие ми се најубави ама незнам зошто не само тие туку во принцип сите производители прават стандард плаво/розево...а мене па ич не ми се свиѓа тоа и избегавам иако ќе биде машко не купувам плави работи или тегет...туку гледам повеќето да биде зелено, жолто, портокалово, бело, крем, црвенко исто може и автоматски ми се стеснува изборот Баш ке проверам во Анжи што има можеби ке ми се допадне нешто.
jas od leptokarija od kaj edna zenicka si iznakupiv mn ubavi bodinja, ubav pamuk. Zenata ima se od postelnina, do ligavcinja, corapcinja, bodinja sekakvi, spihozni, a i pristojni ceni Neznam dali cela roba, ama povekjeto e mak proizvodstvo
кај се наоѓа таа точно срцка во лептокарија? во трговскиот во дуќанчињата? често поминувам од тамо ама не ми текнало да проверам такви работи
Studio Pozitiv butikot znaes kade e? Tuka e vo toj red... Ako ne znaes prasaj odma kje ti kazat, bas na kjos se naogja prodavnickata na prolazot imas i struzanka vo leptokarija, zirni i tamu da ne ima..
So Tritex nema a zgresis.Jas tek gi ucam materijalite no tie najmnogu mi se dopagaat.Ubavo stojat prilepeno a baska se rasteglivi a pamukot e mek.
http://www.aliexpress.com/item/2015...mfortable-Baby-Sandalias/32323319172.html?s=p Која бројка би требало да порачам од овие не ми е јасно како одат бројките,син ми носи сега 21 сандалчина ама некако му се кнап и треба да му земам изгледа 22 ама овде не ми се јасни бројките.
Od nasite tritex najkvalitetni mi se i najubav pamuk. Bodinja ne se menuvaat, ne mrdnuvaat. Kimico nemam koristeno nisto za bebinja ama ona sto imam kupuvano za sebe, kako pidzami primer, prezadovolna sum, pa veruvam i bebesko e ok. @joy1 gledam deka cesto poracuvas h&m, pa ako moze da mi ja kazes stranata ako poracuvas onlajn preku nasite. Drugo sakam da prasam, , za fb stranata london, koja firma se tie proizvodi? Jas imam dobiveno dosta od anglija bebeska roba, marka neka "Tu" i bas e ubav pamuk i modelcinja, pa me zanima kakvi se tie od taa strana ako moze nekoj da mi kaze Na carter's bebeska obleka mi e isto pogodena, ama i toa mi donesoa od strana, tuka se prilicno golemi ceni za takvi mali bebeski raboti koi brgu gi prerasnuvaat.
H&M нарачувам преку Облека за деца-лондон од Фб.Им пракам линк од она што го сакам останатото е нивна работа
Κаκо си задоволна од κвалитетот на ρаботите што ти стигаат? Јас ρазмислував за поρачκи од интеρнет ама неκолκу мајκи се имаат пожалено деκа не им стигнало тоа што отчеκувале, па неκаκо ми е шубе да поρачувам
@danichap zadovolna od him jas se peram na 60 stepeni i svetli i so potemna boja nikogas ne mustile boja ili da se rastegna od perenje,nemaj gajle slobodno peri 30 e niska temperetura. jas novite gi peram sekogas na race i peglam sekako pa za vtor pat stavam vo masina. pozdrav i so lesno.
Дрнгалашките кои ги имав купено за на количка, транспортер а се без внатрешен механизам си ги исправ најнормално. Денес купив од тие плишените, кога ќе го повлечеш конецот што свири...се надевам ме свативте оти не знам како се вика. Се мислам првен со сјај и вода да го истријам потоа со сагротан или денкмит средствана од дм за дезинфекција. Ама да не грешам. Како ги средивте вие?
Извини каснам со одговорот но дури пред три дена купивме. Во Џамбо, една е 250, две во комплет се 350ден. Но очекував да бидат потемни Еве какви се: