Мила имаш во Рамстор продавница на Тритекс и во City Mall, а нивни производи можеш да најдеш и во продавници на Стружанка и во други каде се продаваат такви работи. Инаку и мајка ми купи се од тритекс за бебе и ептен се убави вака, ќе видиме како ќе се погодат, ама ние со мм до сега се нивни долен веш користиме и сме ептен задоволни. Позз
A dali imas nesto poracano od istata strana no ne od h&m tuku od george ili f&f? Jas ja razgledav taa strana i nekako od h&m mi nema nekoj izbor, a od drugite strani najdov poslatki stvari
Од next порачував 2 пати и пери носи им правиме на тие алишта хаха. Само се поскапи.3 пара шпихозни 2000 ден ги платив.
Не ја сретнав next ? Мислам само george, h&m, f&f i Mafalen ги имаат...Иако не сум ги сретнала до сеа затоа и прашувам како се со квалитет некако скептик сум незнам дали да порачам
И јас барав и да ти кажам поевтини од 900 денари не најдов. А затоа што многу ретко ќе ги користиме му земав гумени кломпички за 200 денари. За на плажа со камчиња ќе ни се најдат. Инаку ние одиме претежно боси или со патичиња.
Па да, и мене ми се само за плажа, ради врелиот песок и камчиња во вода...Веројатно истите сме ги гледале од 900ден што ни мене толку не ми се даваат. Тие кломпички се оние на пазар што ги има?
Јас ги земав од една продавница од козле, интересни се со кученце. Ќе ги сликнам и ќе ги постирам. Е сега мана е што малку се гломазни напред кај носот, ама за кратко време не е проблем. Дури и да не ги искористиме нема да ми е криво за 200 денари.
Ги имаш и во стружанка производите на тритекс, дури искрено цените им се поефтини отколку во сити мол или рамстор
Јас денес добив онлине порачката што ја направув вчера.За карго ништо не платив а до дома ми ги донесоа.Плус ми имаа ставено нотес,молив со бубамара и 2 пенкала што искрено ме изненади.За квалитетот на производите немам збор
Po nekoi takvi "maalski" za trikotaza niz Aerodrom i N.Lisice se uste poevtini.Jas zavcera zemav bodi 140,istoto vo Struzanka e 170 vo Tritex 190.
Јас се спремам да почнам со пазарување, 6 месец сум. Отварам на тритекс и не ми е јасно, какво боди да барам, со ногавички или без? Кое е попрактично? И за новороденче која величина се купува?