Prasav vo druga tema, no ajde i ovde Dali vo city mall i ramstore pristigna novata esenska kolekcija za bebuskive? Ili uste e letnata? Nemam vreme da izlezam, a ako najdam da ne bide za gjabe. Falaa
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=impidimpi&_pgn=2&_skc=50&rt=ncм мамии да ви кажам облеката на син ми е 90 посто од impidimpi и вие не знаете со каков квалитет е имаме и по некое парче од хм ама овие се многу подобри е сега незнам дали ке бидат со истиот квалитет од овде ама како сто гледам изгледа е јас незнам бидејки мене целата ми е дадена од германија од роднина која израсна две деца со неја син ми е трето а може богами уште 3 да се игледаат и гајле ке нема. И вие што сте во фаза на проодување ви ги препорачувам овие како да ги речам син ми си ги вика папи, од циста кожа се никако не се лизгаат на ламинат и паркет прелесни се и не се сообувааат,син ми едно рало ги искина зимата и сега случајно ги видив овде и ја најдов страницата па сакам да си порачам ама незма никогаш не сум работела со овие работи http://www.ebay.com/itm/Chaussons-CUIR-IMPIDIMPI-Garcon-P19-NEUFS-/121709936424?hash=item1c567a3f28 преубави се
Денес бев во Рамстор, во Mothercare. 1500 денари 3 пара хеланчиња, производство индиско??? А да ги направам комплет со 3 блузички колку ли ќе ме искошта? Си има и продавници со наш памук, каде и каде поефтини.
И тука да прашам. Колешка ми кажа дека порано кога ги повивале бебињава, се купувале непропуствливи подлоги, од едната страна памук, од другата како мушамка. За ако се измочка додека го пресоблакам, да не ми остане мокар креветот. Има ли уште такви, знае ли некој? Ако има каде и колку пати?
Имаш подлоги за повивање за еднократна употреба завиткани како памперсите. А имаш и во џамбо од една страна мушама, од другата како текстил, не се скапи до кај 100 денари, јас и на вриење ги ставам. Супер ми се и кога одам по гости да не им направам бербат на луѓето, зошто синко мој а го расповиеш одма мочка.
Тие ги викаат моч пелени и ги има во бебешки продавници околу 200 ден. Јас купувам офд аптека за еднократна употреба пакување од 10 такви како памперс на Канпол чинат 140 ден. Многу се убави и практични. Исто и над душекот во креветчетп имам ставено водоотпорна навлака 120 х 60 цм Го земав од Памук пале во Беверли 180 ден.
Знам за моч пелените. Мислам на нешто како тенко мало кебенце, или нешто што се постила на креветот, непропустливо, повеќе како воотпорната навлака.
Види во АНЖИ, Памук Пале - Беверли а и во Рамстор имаат чаршавче за бебешко креветче и водоотпорна навлака за душек.
Има во анжи, си купив темно зеленко од една страна памук од друга мушамка. Околу 3стотки беше, ама убаво е како кебенце личи
Дали некој купувал од софиленд да ми каже каков квалитет на облека имаат? Овие раб ми упаднаа во очи ама се двоумам?
Ние на поклон имаме добиено неколку работи ама поголемки и уште ги немаме пробано. Вака материјалот на допир ми стои убав. Не ми се перени сеуште.