Joy, kako ke se pogodi. Imam farmercinja i nekolku bluzicki od Sofilend, top se, super stojat, kvalitet odlicen. Imam i trenercinja,uzas e blag zbor, katastrofa kvalitet. Vidi go materijalot kakov e. Moja koleska dosega se sto ima zemeno vika deka i se raspadnalo po 3 perenja. Zavisi navistina, eve jas od poveketo raboti sum zadovolna.
Јас сум презадоволна. Памукот е убав и мек, а апликациите/сликичките не мрдаат после перење. И боите не им избледуваат. Робата е америчка, но редовните цени им се малце соленки. Јас си купувам за нас на попуст, освен ако не е за подарок
Локо Кроко и во Анжи. Пакувани во кутиички со проѕирна пластика од горе, цените се од 300 до 600ден. Сите овие се за бебиња што не одат, со мек ѓон. Всушност и погодни се за проодување, ние во такви проодевме и во буквална смисла ги искинавме од носење
Патичиња убави меки има и во Wenice,јас вчера купив 540,00 ден, Џој и јас имам од софиленд купувано боди и сукњичка,убав им е матерјалот и не пуштаат боја ,ниту апликации испаднаа
Имаш 100% памук, за цени 390 денари, се до 550, па и 650 најскапите што сум ги купила. ПАмукот на сите е преубав. Има верувам и поскапи, ама таму кај што се надувани цените, во Сити мол на пример или Рамстор.
Јас му земав на син ми во Беверли - Памук пале се вика продавницата по 180 ден. Имаат многу убави моделчиња. Можеш да разгледаш на фејсбук. Мене ме интересира каде има убави јакнички за машко бебенце Имам 2-3 дебели дуксери и скафандер, па сакам да му земам и јакничка.
Jas imam bodinja na dolgi rakavi za sega stom se rodi moeto bebence, mi gi donese snaa mi od Amerika, bodinjata se so dolgi rakavi plus ima kako bluzicka 2 vo 1 se i ne znam dali e dovolno samo toa bodi plus odozdola nekoi helancinja ili hulahopki so corapcinja da i oblecam dodeka sme vo bolnica....zavisi i vremeto kakvo kje se pogodi vo Oktomvri....
Каде поточно се наоѓа продавничката во беверли можеш ли да ми кажеш. И мене ми требаат такви патичиња.
@kallias мислам дека е доволно боди по долги и блузичка, а за надолу чорапчиња и хеланки, па ако е ладно ќе го завиткаш и со ќебенце.