Ми треба мала помош Првпат треба да купам сама за бебе на близок пријател и незнам што да купам... Малечката има 10 месеци и сега незнам како да одберам облека... Ја немам сеуште видено во живо колкава е, само на слики... Може ли помош и што би предложиле вие да и купам? А доколку неможам ништо да најдам, дали би можела пари да и дадам само ? Можеби е глупо прашањево ама навистина немам поим што да правам... Фала ви многу
Имаш повеќе опции - или да купиш нешто поголемо, па да го носи кога ќе дојде време, или да не земеш облека туку играчка, или постелнинка, што не зависи од големината на бебето. Парите се исто така можност.
Мајки можеби рано го поставувам прашањево за шалчиња, но дали некоја има некаде видено вакво шалче (па дури и да се нарача преку нет) кое не бара врзување туку само протнување: Ова е на Зара, ама 600ден некако за шалче....
Мајки може ли предлог за добар статичен џампер Бебуш има 4 месеци и ни кажаа дека може да го ставаме во џампер. Искуства ваши и предлози од каде да му купам? Фала многу
Mene mi splete od Bitola za pari. Ima strana na fb i sto i da ti treba ( sal, kapa, rakavici, snoli, vrncinja...) se izrabotuva. Mnogu dobro raboti zenata. Inaku salce slicno vakvo za 300 den mi splete. Si biras sama boja, dezen i sto- kako sakas
Eve gi kapcinjata. Salcinjata ne mi bea suvi da gi slikam, uste mi se na zica. Ako treba ce gi slikam.
mozete da naracate i od bebesling ima preubavi pleteni raboti a i druga handmade obleka za bebinja dosega se sto sum kupila e dosta kvalitetno a i eftino. fustancinja po 400/500 den jaknicki ima po 500/600 a materijalite se super. ima i handmade igracki i dekoracii epten super dukance
Мамички сакам да ве прашам каде има убавки оградици за креветче? Тие како јорганчиња што се и се заврзуваат за креветчето како лежалките некој линк или фб страна??
Ее вакво нешто ми треба ,но без постелнина имам мноогу постелнини но немам оградица а само комплети имам сретнато,мене ми треба само оградица..помош??
majki dali moze nekoj da.mi kaze kaj da najdam nekakva obleka so aplikacii od masa imedo na rodenden sum i znam deka devojceto niv gi obozava ...
Мами каде да најдам убаво сако за син ми, годинка ќе прави? Има во зара ама во колекцијата од 3 год нагоре. Сакам да биде убаво кежуал сако, не како одело. ако сте виделе некаде кажете ми
Pred nekoe vreme kupiv pizami masha i medo vo struzanka, debelki, pamucni, taman za sega. A bluzicki imam gledano vo edno prodavnice vo centar, kaj,sto e eskimo po ulicata vo redot kaj sara fashion, cosmo... Malo,prodavnice za detska obleka, samo nesto ne me voosusevija, ne bea nekako,kvalitetni, tenki i samo zalepena aplikacijata odozgora.
Женски тие што сте порачувале обувки од H&M ме интересира да ми кажете како се со броевите дали си одговараат на бројките или имаат разлика од другите,бебе носи 18-ка а сакам да нарачам чизмички па незнам кој број од нивните би и одговарале
Epten ako ti e zort,poracaj. Jas imam dva para,ete gi so etiketa,ke gi nosime za godina-dve P.S.Sakav da kazam vnimavaj,kalapot im e pogolem...