Види во ваикики. Баш денес видов комплет за бебенце лежерно сако, мекичко убаво, едно како блузиче и долни како пантолончиња. Многу ми се допадна. Сакото беше светло сиво, а на блузичето имаше како лептир машна. За цена не видов. Ова во ваикики во капитол го видов.
Поголем им е калапот, зависи кој број носите сега, обавезно еден број помал нарачај ако планирате веднаш да ги носите.
Па да, но еве сега дури гледам дека е 10 и пол месеци, па несакам да излезе ради мене да згрешите. Сакав да кажам дека околу годинка и нагло расте ноџето, нас од мај до септември нагло ни порасна за два броја, од 18ка на 20ка (на 11м носеше 18ка). Ако се такви патичиња со дебел ѓон (не од тие меките), подобро земи 18, па и да се малку големки да ги поносите некој период.
Zenski sakam denes da odime vo Jumbo no ne znam dali e izlozena novogodisnata roba, pa da ne odam gjabe. Dali ste bile skoro i dali ima nesto interesno? Vo Zoo ce odime, pa da ne odam gjabe vo Jumbo ako nema novogodisni raboti. Pozzzzzz
Мајки дали имате купувано од бутик Манела од Скопје? Ги следам на фб и има еден дводелен скафандар што многу ми се допага, а е 1300 денари што мислам дека е ептен ефтин и малку тоа ме чуди и незнам дали да го порачам да ми го пратат по карго на невидено.
I mene mi prati edna majka link i mnogu mi se dopagjaa rabotite, jas planiram da odam da si razgledam, pa ako ne se brzas kje ti kazam za skafanderot, jas isto toa kje gledam
За скафандерите не знам, но имам земано за син ми тренерки, блузички, панталончиња и џемперчиња и супер се погодија. Турска роба имаат а цените се доста прифатливи.
Ќе одам јас утре да видам какви се па ќе ти пишам. Се мислам ако се дебелки да земам и за малото ама пишува дека е за од 1 година а мојот денес прави 5 месеци. Додуше за него купувам облека за 9-12 месеци, зависи од кројот и моделот. Колку имате вие?