@Kaffe @mariz мајчички јас истото го земав за синко...топ квалитет,убав матрејал...син ми е 21месец скоро ама јас му земав поголемко за 30месеци..да може доле и подебелко да носи а и да го износи... и јас се чудев дека е преефтино и отидов таму оп цуп со синко пробавме и си се подновивме...нема да згрешите! дефинитивно препорачувам!
Можете ли да ми препорачате интернет страница за детски работи (монтажно креветче конкретно )кои испорачуваат низ македонија. И искуства околу истото. Време на испорака, начин на плаќање?
Јас сум порачувала од алф кидс од прилеп,ок се со цени,доставата е по глобко најкасно два дена откако ќе го нарачаш,до дома ми ја донесоа пратката
Не се израззив најдобро. Не трошоците за испорачка до врата, туку цената на продуктот. Дали и тој износ го плати на врата или беше преку банка?
@danichap да ти одговорам јас дека со испорака од алф кидс си плајкаш на лице место кога ке ти го донесасат креветчето,јас барен така платив а дали има друг начина на сметка незанам можиш да му пишиш на фб ке ти вратат одма и све ке ти кажат а инаку имат убав избор и најдобри цени мислам. https://www.facebook.com/petar.jakimoski?fref=ts
Јас имам порачано количка од нив и ја платив преку банка пред да ми стаса. ми пушти фактура онлајн. а и испорака јас си платив.
@Sky-butterfly Kako si zadovolna od kolickata? Sakam I jas da si naracam, ubavo izgledaat na videata, ama dali I vo "zivo" se ubavi I kvalitetni?
За која конкретно мислиш? Моја е baby max chipolino, имам пишувано за неа во темата за колички, арно ме потсети да го апдејтирам мислењето. само да го пронајдам
Да ве информирам за убавиот попуст во бутиците на Анжи! Целата гардероба од турско производство им е на 50% попуст денес и утре. Попустот е реален и има многу убава роба. Јас едноставно не успеав да излезам 2 саати, за околу 5.000 денари купив 4 кеси полни што за моето бебе во очекување, што за поклони! Планирам утре пак да отидам за уште нешто да си докупам!
Еден бутик е во старата куќа позади пазарчето Буњаковец веднаш до Тинекс а вториот е на партизанска после Соборен храм во новата зграда пред Мечос. Имале и уште еден ама незнам тој каде се наоѓа.