Majka,vidov vcera vo Sofilend vo Leptokarija skafanderi,a imase i posebni.Imas i golem popust.Odi da vidis ako mozes
Јас за мојава девојка купив од Бисер продавничката спроти Виола аптеката што е. Врснички ни се девојчињава, па би требало и на твојата да и одговара. Провери си дали имаат сеуште. Исто и во Wenice имаше.
@ane-sk @An-na фала многу и на двете, и така ќе одам утре до Бисер да видам колкава е тројката во Манела, па ќе го проверам и другово дуќанче, а во Софиленд имам пријателка што работи, ќе и се јавам да проверам. Мора да најдеме нешто соодветно за на зимување
Dali znaete kade mozam da najdam nesto za doteruvanje za sinceto za prv rodenden, poso osven LCWaikiki ne najdov na dr mesto nisto soodvetno. A baram nekoe ubavo kosulce i pantalonce.
Во повеќето снабдени бутици за деца мислам дека имаат роба на Tilla, нивните колекции се така по за дотерување. Ѕирни и на нивната веб-страна, обично се наведени продавниците кај што ја дистрибуираат нивната роба.
Како сте задоволни од алиштата во Манела, во Бисер? Јас ги гледам на фб сакам да порачам преку интернет ама не знам каков му е материјалот, дали се квалитетни итн...?
Знае ли некој страна за нарачување од Х&М, освен оние што се Облека за деца и возрасни од Лондон? Многу провизија ми бараат за некои парчиња што се на попуст, дури дупло од цената.
Каде можам да најдам детски ранчиња ама да не се со ликови од цртани филмови и слично? Нешто вакво на пример: 
office plus... Go imaat toa so majmunceto i pepa pig sigurno . Ova ti zboruvam za vo mojot hrad.. Vo sk sigurno ima pogolem izbor... Okilu 850den bea
Mamicki vcera procitav na FB. vo tetovo naskoro se otvara HM vo Rem Mall Ima golemi shopinzi da pravime tamu.
И мене ми кажале вчера истото, едно девојче се пријавило за работа таму, ама пак не разбрав дали официјален застапник за ХМ или само некој препродавач Јас мислам ова второто, ама дај Боже да грешам.
Бил ли некој скоро во Ваикики или Анжи и да видел дали имаат пролетни машки јакнички како за 2 годишно?
Da vidam da ne veruvam...se nadevam deka e vistina. Uste stojam na stavot deka h@m imaat pristupacni ceni za bebeska/detska obleka a pritoa dosta soliden kvalitet i izbor. Isto i za vozrasni.