Zdravo devojki, sakav da ve prasam dali imate naracuvano za vasite decinja od Baby boo - so dostava se nemaat prodavnica,kolku ste zadovolni od kvalitetot dokolku ste naracale ? Fala
јас порачував. Задоволна сум од производите порачав бањарка, 10 делен комплет ( голден ) мн убав чорапчиња ( не сум задовлна од нив мн се мали и тесни и ми ја стегаат малата ) друго комплетќе од 6 дена. Значи зборам за материјалот сум задоволна, Е сега работата е што после тоа низ продавнниците иститие работи ги сретнав за по 50- 100 ден поефтини и тоа по продавници а ова е само девојка која дирекно од магацин ги подига работите и ви ги испраќа по карго или курир не е битно. Мајками порача бањарче го плати 350 ден малецко и тенка, свекравами од продавница купила дупло и поолемо за 300 денари. Си има некоја маржа ептен голема.Еден комплет го платив 500 денари потоа го наајдов за 250 денари значи не ти фи наплаќа 50 ден поскапо туку 250 шо можеш две да купиш за тие пари.
Biten mi e matrijalot da e ubav l, sepak na slika i vo zivo e drugo. Mnogu golema razlika vo ceni znaci ima ...fala mnogu
Освен во Џамбо, каде на друго место можам да најдам масичка и столчиња за дете? Ги гледав во Џамбо, ама не ми се допаднаа. Нешто вакво на пример:
Дали сте виделе некаде чевлички за дете бр.20-21 во стилот на балетанки но да не се поскапи од 500-600ден? Како за дотерување? Не ми се даваат многу пари за едно облекување.
Мајки од кај купувате хулахопки за децата ? Ние сме 16 месеци . Во сара фешн имат 2-3 години а помало за 6 месеци . Не ни одговараат ни двете величини. Ми требаат тенки за овој период
Едно прашање (за искусните мамички глупаво ) Како одат бројчињата на облека за бебиња, не ги разбирам. Еве пример во Тритекс се од 56 do 104...И за која возраст е кое бројче?
Бројот на гардеробата воедно значи и висина на бебето. Ако бебето е долго 60см, ќе ти треба број 60. Мада јас секогаш купувам поголеми. Пример сега сме 68 см голги , јас купувам 74.
Тритекс знаат прилично да варираат во бројките. Дома имам бодиња по кратки 92 и ни се точни, додека без ракави истиот број се мали. И со пижамите е исто. Различни серии, различни големини им се. Затоа од таму купувам исклучително само со детево до мене. Нивните бројки не ми се репер. Инаку, за цената имаат одличен квалитет. Уште моделите да им беа малку помодерни