Да, ги видов но ми треба помал број . Кај нив почнуваат од 25, исто и во просветно дело. Не успеав помали да најдам . Ако некој види нека пише ... Во okaidi ми рекоа дека за десетина дена ќе добијат па чекам од таму .
здраво, купив едно комплетче, горното се закопчуваше на едно нитниче ама ми се расипа дали знаете каде менуваат?
Би требало сегде каде што продаваат копчиња,патенти и сл. Моментално ми текнува на Еми продавницата на почеток на буњаковец
Дa прaшaм, кaде имa убaви шпихoзнички? Не сум бaрaлa, aмa ќе ми требaaт зa мaлиoв. Имaм aлиштa oд гoлемиoт штo ги кoристaм, aмa сезoнски ми се различни, плус пoмaлиoв пoбуцкaст е мaлку oд брaт му кoгa беше нa негoвa вoзрaст, a и пoгoлем се рoди. Ми требaaт пaмучни шпихoзни, пo мoжнoст сo пoнискa ценa. Стружaнкa верувaм декa имaaт, aмa утре и зaдутре не верувaм декa рaбoтaт. Нештo пo мoлoвиве, a дa не е изгoр скaпo? Вaикики немaaт шпихoзни, сaмo пижaми имaм виденo.
Јас на Тритекс шпихозните-пижами и ги облекував на малата за по дома зошто ми беше памукот убав, а и со цена се ок.
Провери во Џамбо,цена до 400 ден,до него е Кимико во Верото и таму има... Тритекс има во Сити мол,но и вршат испорака до дома за нарачка над 1000 ден,види на нивниот сајт.. други поефтини можеби стружанка,анжи,памук пале но не работат за викенд...
Imam edno prasanje,.imam dosta garderoba,.skroz nova ostanata od decata, kupen pogresen broj ili ednostavno ne stignale da ja oblecat. Dali imate nekakov predlog dali bi mozela nekade da ja ponudam za prodazba, ili nekoj sajt?
Сигурно ли нема во Ваикики? Јас на малата најубавите шпикозни од таму и ги имам земено. Да провериш во сите три продавници, оти сум приметила дека во секоја имаат различна роба. Во Џамбо не се лоши, знаат да се погодат. Тритекс исто така, само таму ми се малку тенкички, зависи какви сакаш. Кимико исто имаат убави. Јас од таму имам земено едни пижами, ама ние си ги изнаносевме како шпикозни. Анжи исто имаат преубави, ама не работат за викенд мислам. Сега ми текна и за Wenice. Не знам дали имаат шпикозни, ама мислам дека држат роба на Бебето. Преубава е.
Mi trebaat sveceni crveni kondurcinja. Da ne videla nwkoja od vas nwkade, za da ne lutam po prodavnici.
@azelea баш сабајле ги гледав еве ги https://www.facebook.com/Kvalitetna...3272933490329/108203496330606/?type=3&theater