зa 15 месеци детенце кoе брoјче oдгoвaрa 86 или 92? Ми требa зa пoклoн aмa не знaм кoе дa гo земaм инaку ситнo е детенцетo
Одговара 86, но не шкоди и ако земеш 92 (како за 2год) и така брзо израснуваат Мојава беше ситноќа дете, на 2год уште носеше 86, и одеднаш како преку ноќ ми се извиши, 92 многу кратко носевме па сега носиме 98 а понекогаш и 104 ни е точна! Инаку има 2год и 7 месеци.
Мајки, ако имате можност да појдете во лидл кога има бебешка роба воопшто не колебајте се. Чист памук, не се гужва ниту собира. Јас перам и сушам во сушара најквалитетна роба до сега ми се покажа, плус многу едноставна за облакање. Марката е лупилу.
Точно е ова и мм беше напазарувал пред да си дојде дома од лидл за синко ефтини блуски панталонки и што уште не од таа марка лупилу памучни и мекани се и лесни за одржување.Сега пак ќе му порачам да се напазарува.
Uste denes prakaj go vo lidl. Od vcera ima bodinja, dolni trenjerki, hulahopki, bluzicki, cevlicki za prooduvanje.
Лупилу лидл. Еве што имам купено од лидл конкретно. Бодињата се толку практични што го облакам за секунда од сите страни се со копчиња. Моделите се супер .. ова од септември. Многу сум задоволна квалитет за без пари што се вели. @danichap има ли модели како за моево?
Значи какви убави работи има во Лидл за евтини пари! Но незнаев дека и бргу се распродаваат! Колку ми е криво за едни полар ќебенца по 4 евра, дезени преубави но до утредента ги немаше и не донесоа пак Ние купивме два пара долни тренерчиња за смешни 4е, но уште ни се големки, не сме ги пробале, но на допир ептен е мек памукот! Штета кај нас го нема Лидл.
И јас потврдувам за Лидл, за Лупилу, ама да го имаме кај нас... Колку за инфо, од време на време носат по нешто од Лупилу во Стокомак!
Zdravo mamicki ,jas imam vreme do 40 dena t.e do molitvata no od sega si mislam dali ke najdam fustance i hulahopki za malata ,pokonkretno za vo Bitola
Имав пишано во соодветната тема. Т.е простирано. Ваљда не си се вклучувала тој период. Имало сега пак само што за жал јас нема да можам да одам .
Мајки дали знаете каде има производи на Чиполино во Скопје поточно седишта за во автомобил? Од кое седиште сте задоволни ? Ние воопшто не го користиме постојано сака кај мене во раце и да цица во кола иако имаме 2 годинки па сакам некои дизајнирани можеби ќе и привлече внимание
Лупилу бо кој лидл цо грција ги има или ги нема таму? Кај нјблизу можат да се најдат? Добив на подарок неколку работи де е прекрасно
Имаш во секој „Лидл“. И во Грција и во други земји каде има ланец „Лидл“ маркети. П.С.Во последно време, многу често има парчиња облека на „Лупилу“ и во маркетите на „Стокомак“
Na sinko najgolem del od garderobata mu e od Lidl navistina evtini a preubavi i kvalitetni raboti, mazle sega zagledal i vo Aldi isto bodinja i bluzicki dosta evtini , ne pametam koja marka rece deka se ama slicna marka ko Lupilu.
i poevtino doagaat vo stokomak, dve bluzicki mu zedov za 109 denari, maz mi posleden pat koga mu zede od Lidl okolu 240 denari iskocija.
Дали имате купувано патики од продавниците на Поларис? Ме интересира како се со квалитет? Од обувки малата најмногу ги износува патиките и за тоа сакам да се квалитетни.
Да ги има кога има нивна промоција. Секоја среда излегува флаер што ќе има на промоција наредната недела. Јас следам на www.lidl-hellas.gr