Имаат во Локо Кроко производи на Чиполино, но би ти рекла да не гледаш дизајн зашто детето нема ни да го гледа седејќи на него. Дизајнот практично е само украс.
@ZojaP од мое искуство, што поеднобојно без џиџимиџи Хранилката речиси да ни остана нова.Постојано се вртеше да ги гледа животните кои беа дезен на столчето.Мака голема си имав,дури неколкупати ќе се превртеше и паднеше, па практично не ја ни користиме. Сличен проблем имам и со седиштето за во кола. П.С.Сепак,секое дете е различнмо.Но,ете кај мене токму дизајнот ни направи голем проблем.
Vo sekoja drzava izgleda e razlicno. Ovde vo Gr.vo Lidl nema nisto od toa sto postiraa clenkite pogore @danichap i @vitamina , bas gi zagledav sega preubavi se, a nisto od toa nema vo Lidl i bas vcera bev da pazaram za doma i nema takvi raboti
а во Бугарија си ставаат свои цени како нив им одговара, не се истите како и во Германија,пред некој ден баш кога бев приметив.
Јас овие ги земав уште во септември. Или не си забележала или навистина различна роба носат, може и тоа да е .
Јас пред месец дена во Бугарскиот Лидл зедов памучни ролки-узврат,кондурчиња,хеланки Имаше баш избор И за возрасните имаше мн мекана долна облека
И јас понеделникот во Бугарија купив во Лидл 2 фустанчиња и 2 памучни блузички за малата. Фустаните по накај 300 денари а блузичките по 150 денари една. Броевите идеа 18-24 месеци, потоа 2- 4 години. Ги земав 2-4 затоа што имаме полни 2 години. Но многу и се големи . Здравје до година ке ги носи. Земав плус 3 бебешки фустани за поклон, пудра розева боја. 10 евра сите три
И дефинитивнo нaјубaви хулaхoпчињa имaaт . зедoв пд зaрa зa мaлaтa и пoскaпи беa мн и сo две леви нoгaјци беa... Кaтaстрoфa
Каде да најдам женски детски кондурчиња во близина на железничка? Во Скопјанка си викам? За три-четиригодишно девојче ми треба, од прилика бр 26.
Гледам попуст до 30%..може ќе ви се најде на некоја мама http://ekupimk.cmail19.com/t/ViewEmail/i/4CA4617967C09B1C/A5B1F473C3EF67B1F6A1C87C670A6B9F