комплети во кутија нема,посебно е се...шпихозните со долги ракави се по 299-399 ден... боди имаш исто од 119-199, лигавчињата се во комплет најчесто по 4, и тие различни цени..Бањарките се од 299-499,од тоа јас што сум видела
Здраво мариангел сакам да те прашам како си задоволна од квалитетот од бебешките алишта од Примарк? Сакам и јас да си купам ама незнам да не се смалат после перење, бидејќи за мене што имам купувано и некои после перење не се за облекување или се смалуваат или избледуваат.
Јас од примарк користам замене, машки и плус бебешки и детски облеки од,2005 година навака. Цена и квалитет, неспоредливи. Некои бодиња и.комплети ги износеа 4 генерации деца во фамилија. Еден од најомилени брендови ми е, штета нема во мк и околината.
Za mene shto sum zemala do sega se e super. Za bebush sega prv pat zimam, denes isprav se na raka pa ke vidime. Nareden pat vo mashina ke gi pushtam, se nadevam nema da se soberat Inaku cenite mnogu pristapni, a materijalot lichi super.
https://www.facebook.com/lalidyahomeskopje/ На luoca patisca има преубај дезени и се квалитетни, а за цена не знам.
Да кај универзална. Кога одиш од католичка према универзална. Некаде на средина на уличето од десна страна. @wannaBeMomma фала ќе проверам таму.
H@M најквалитетни,најубави дезени,најпристојни цени... Ова јас ако се прашувам. Имаш опции 2+1,5 во комплет.Кога ќе направиш математика и споредба со останатите дали од Џамбо,Ваикики,Зара,+- исто му иде.100-150 ден поскапо,ама буквално не "мрдаат" и после 50 перења.
@eli25 многу се убави тие од зара ако имаш кој да ти донесе од h&m ми се најубави . Мене мајка ми ми донесе најмногу од таму . Ќе ги сликам баш овие денови. Ептен убави работи
И ако имаш кој да ти донесе од c&a преубави се. Има и био памук. Јас имам шпикозни, пижамчиња, боди преубав е памукот. http://m.c-and-a.com/
Најубави чорапи а скоро никогаш да нема за машки поголеми од годинка. Ќе поминам, земавме последно кратка најдовме ама височки немаме. Најубав квалитет на чорапчиња детски.
По маалски продавничиња има убави, во Бисер имаше неколку продавнички што имаа убави шпихозни кога купував за првото дете. Инаку има убави и штосни во Mothercare, Carter's ама цените им се боли глава. Шампонот на Натураверде е 330 ден. 200мл, а пакетот од 1200 ден. мислам дека содржи и течен сапун покрај шампонот и маслото, за марамици не сум сигурна дали имаше, ама мислам дека беше некаков подарок. Сепак, не сум 100% сигурна, ќе проверам кога ќе одам пак во Веро Џамбо, презадоволна сум од шампончето, особено му годи на големиот. Еден период го чешаше скалпот, а не можев да видам од што му е. Со ова шампонче чешањето се смири.
Јас пак уназад месец дена само за +- годинка наоѓав и за школарци.Во Капитол. Заборавив најбитното,конечно има такви до глужд,кратки. А,дефинитивно ни се покажале најквалитетни,а имаат и убави дезени. Па и не се скапи,199 за 5 пара. Од Сара фешн и слично пар се од 30-50 ден а од две перења пукаат ластичињата. П.С.Во случајов за од Х@М не давам 10 евра за чорапи,тоа само кога беше бебе и не носеше патики/кондури
Мене од Х&М од тие што им се дупли работи едното секогаш ми се издучува. Пример од две боди едното е со дупки. Дури се издупчи и едно newborn боди што го носеше едно месец дена само. Сега налетав на Primark па ќе тестирам бодиња од таму. За возрасни издржливи се работите ќе видам за бебе. Мене однос цена квалитет најмногу ме бендисува Waikiki и Тритекс. Ова нормално за посекојдневни работи. За посштосни Зара, carter's, Original Marines, Okaidi.