Син ми кога беше бебе само со вајкики чорапи бевме, зошто бев сигурна дека со нив му се суви нозете. Претходно разно разни чорапи носеше и некогаш стапалата му беа утоп.
Бидена сум неколку пати и повеќе кај комплетчињата сум,бодиња немам гледано затоа незнам Денес таман ке одиме па да купам
Mami nie pred rodendenot ke odime za grcka pa ke namineme i do solun, kazete kade ima ubavi raboti da mu zemam za rodenden nesto za nosenje da ne lutam
Зависи колкаво ќе ти е бебето. Ама до оглед на тоа што скоро секогаш утки прават во мерењето пак е претпоставка. Јад на пример користев 3 недели 56 ка. Дури и немав што се вика 60 ката брше преголема виситина. Земи си 3 комплети да си имаш за секој случај. Сепак се се докупува.
@eli25 ти и 50ка ли земаше ? Јас 50 немам ништо . Да докупам ако не барем 3,4 да имам за секој случај .
@ada21 Јас мислам дека не ти требаат толку 50ки, бебчињата одма растат. Јас само едно комплетче од х&м со панталонки, маичка и шпикозни зедов 50ка и најверојатно со него ќе го изнесам од болница здравје. Другите ми почнуваат од 56ка.
Јас имав 56 за од болница и само тогаш и уште еднаш го облековме. Имав и уште 2 пара 56 едноделни ама не ги ни облековме, му беа мали, нозете свиткани во нив. Дводелните ги носеше 2-3 недели. Ама се роди поголемко 4300, сепак зависи и колкаво ќе се роди бебето а и од моделот не се сите исти со бројчињата. Мој совет е 62, па и да се поголемки за 2-3 недели ќе бидат точни.
Моја препорака во Х@М. Пристојни цени,убави модели и квалитет.Отвори на веб страната ќе си видиш избор и спремна ќе си отидеш во шопинг. Има продавница и во Космос и во Солун.
Најубаво ви е да одите во Космос. Имаш и h&m, zara, sfera и mango. Во сите има преубави детски алишта.
Здравоо на сите мајки... Сакам да си порачам нешто и за моеево бебушче од алиекспрес Дали сте задоволни од порачката и дали навистина се убави ако може некој да ми каже ?!
Јас често си нарачувам од алиекспрес и 90% од работите ми стигаат и однос пари - квалитет сум задоволна. Сега пред некој ден нарачав една играчка па ја очекувам. Инаку пред 2-3 месеци си нарачав еден многу убав ранец (кој сега го користам за бебе, место оние стандардни торби за на рамо, кој ич не ги обожавам), така да има доста интересни работи за пристапни цени, додека не нарачаш не можеш да знаеш
Немој само недела да одиш не работи.Не е како нашиот мол.Празници ,недели си почитуваат и ништо не работи
Мамички ај кажете ми ги сите продавници(Скопје) што ги знаете каде можам да најдам работи за бебе? Од типот на облека, но и од оние поголемите каде што има и опрема и облека за бебе и се што е потребно за новороденче? Овие вообичаено што ги спомнуваме и шетаме како Ваикики, Локо Кроко, Џамбо итн.. но сигурно има уште многу други, а посебно и некои локални/маалски кои можат да понудат навистина многу