Сите се многу Мој избор,иако е мал: Боди,шпихозни,пижамки-Тритекс. Ваикики за чорапи,маички,бермуди и слично. Некогаш и Зара. Доколку си во можност,Х@М,го имаш сегде околу нас,Грција,Бугарија,Србија,Хрватска,Словенија...низ цела Европа. Стопати сум кажала,веќе сум и досадна,супер квалитет,избор,модели,а пристојни цени.За 100 евра ќе си изнакупиш за цела сезона.
Каде да најдам бенкица (не боди бенкица туку класична)? Во Стружанка немаат, а во Анжи имаше само на копченца и тоа ептен цврсти мислам ребро ќе му скршиш на бебчето. Значи барам класична со врвчиња.
Primark во кои држави го има? И да не има некој случајно што продава гардероба од кај нив? Како што продаваат од Х&М.
Примарк го има во Австрија и Германија за други држави незнам. Мислам дека никој од МК не продава гардероба од нив. Инаку за квалитет ХиМ се сто пати поквалитетни од Примарк.
Мамички продавниците за бебешка облека и опрема што се на Битпазар и околу до колку работат во сабота, каде се наоѓаат и каде има квалитетни производи? И дали знаете дали работат и во недела и до колку? Ви благодарам Сакам викенд да отидам во Скопје и од креветче, до транспортер, облека и се што ми е потребно да разгледам и купам.
Секој ден работат убава роба има во карамел и тука една спротив неа.креветчиња и релаксатор на пластичара. Иверица мислам од 9000 нагоре се а од медија пан од 12 000 нагоре така беа кога ние купувавме за синко.
@TutiFuti сигурна си дека работат и во недела? И до колку часот, а исто и за сабота ме интересира работно време ама за сигурно.
Да работат секој ден знам дека од 8 некаде почнуваат а до колку не знам. Би требало до 16-17 можеби и покасно таму нема закони. Освен за нивни празници не работат.
https://www.facebook.com/AMCollection.mk/?fref=ts pisi im na fb ke ti kazat se..imaat mnogu izbor i evtini se. Karamel se skapicki . Vo odnos na krevetcinja i relaksatori toa bi trebalo da imai poveke vo prodavnicikite na plasticarskata ulica, a ovie za obleka nekolku bebeski se po ulickata posle zenski pazar kaj policiskata stanica. Moja preporaka e da pojdes do Loco croco za krevetce i relaksator. Tuka i obleka imas isto. Rabotat sabota do 9, nedela do 3. eve ti link razgledaj sto imaat, pisi im da ti objasnat kade se naogaat potocno, odma vrakaat. https://www.facebook.com/officiallococroco/?fref=ts Za obleka isto ti preporacuvam da pojdes do waikiki..vo ramstor, capitol ili siti mol. Predobar kvalitet, izbor i pristapni ceni.
барај прод кај што има на бебето или чико производи посебно на бебето има доста преслатки комплети и сетови за од болн мекани квалитетни и 100% памучни
Nemaat prodavnici u Str.Setovite se tie sekade.Od ligavce,do maramce.Se cudam so ke mu e maramce na bebe
во некои има дури и гакички али марамче ти треба ај тоа ќе го искористиш имам и јас од едрн комплет по повраќање да забришиш ама гакички немож да сватам зашто се од енци менци нели има да порачаш онлине тие држат на чико