Да не знаете кога во Ваикики ќе донесат есенска роба? Бев пред неколку дена уште летно скоро се беше за сите возрасти.
Jас прашав и вработената ми рече дека во Септември ќе ја изложат зимската колекција ама не знаеше да ми каже датум, а сега се вратив од Охрид, и во тамошното Ваикики гледам за девојчиња имаше гардероба а за машки буквално имаше само три комбинации, ама буквално, така речи ништо, веројатно ги чистат и кај и да е скоро ќе ги стават зимските
Utre kje odam do Kapitol. Dali ima seushte vo waikiki od bebeshkine chorapchinja shto se letni znae nekoj? Patem kade moze da najdam tanjir so pregradi kako na @danichap ama da ne e vo lidl zoshto skoro ne odam natamu?
Види тука, има едно сетче со прегради https://grouper.mk/deal/detski-set-za-jadenje-so-model-po-izbor
Мајки како сте задоволни од облеката на Тила? Сакам да порачам од нивната облека да ми донесат ама незнам бројчинјата како одговараат. Син ми носи 80 и слабичок е. Па дали број помало или 80? Оти некој спомна им се поголеми броевите од стандардните величини.
Jas poracav pamucen komplet 74ka, bluzata e vreka, on veke gi izrasna 74kite a ovaa uste mu e golema. Eve ti slikav za sporedba, belata e 74ka na Tilla, a sarenata e 92ka na Tritex. Pantalonite se malku pomali, ama pak ne odgovaraat za 74ka. E sega moze samo kaj mene taka se pogodilo, moze nemale vo momentot 74ka pa mi prezasile brojce. Taka e koga se kupuva od internet...
Мајки не знаев кај да го пуштам прашањево, ако треба нека се преместува. Ми се ближи термин за породување па почнав со перење и пеглање на алиштата. Кажете ми оградите и јорганот ги исправте? И имам од Џамбо мушами за пресоблекување не знам дали да ги ставам во машина сепак шубе ми е бебе да легнам на неиспрано.
Јорган немаш потреба да переш, и така оди во навлака. Ова другово на кратко перење, чисто да ги помине вода.
Јас ги исправ и оградиците,и јорганчето и тие за пресоблекување во машина,на краток програм и на 30 степени.
Jas se na 60 peram i jorga i alosta i ogradici se se sto e negovo. I susam vo susara na visoka temp, do sega nisto ne se ostetilo
https://www.patpat.com/category/Bab..._medium=cpc&utm_campaign=FB_BannerOnesies_ZYY Мајки да не има некоја порачувано од тука? не сум пробала да порачам.. ама ке пробам изгледа преубави работи ми има... незнам дали има шипинг до тука..
Незнам дали знаете дека има отворено и кај нас https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1523891907667253&id=459464594109995
Поголемо си требала, плус одоздола барем пижамчиња ќе има, а и материјалот е за покомотно да седи, плус нели мало бебе. Моево е 62ка Битно мечиња ќе си имаме, јас кафено, ти бело
Кој стасав прашав пак го утнав бројот,е толку се разбирам од бебиња,ако внуками ја израснав...значи ќе се роди Декември,62 не е големо за колку месеци е??ова до Март после жешко е да се носи??Ај упатиме
@mal.ecka Спојлер: Мече Јас разбрав 56ка си купила, по форумов и лично што ми кажале од искуство тој број се носи 1месец, евентуално 1,5/2м. 56ка означува должина на беба, па ако се роди околу 50см, па и плус 51/2, плус бебе со памперс, покомотно да биде за да можеш да облечеш, одоздола боди, бенкичка, плус зимски значи подебелки, колку и броевите се ОК и кога ќе видиш 56 ако износи 1месец е успех.. Мечево не знам како го замислуваш ама не е за во соба да го облечеш, жива вода ќе стане, а и рунтаво е па на толку мало бебе на голо не иде, плус нова беба ќе се чува на 22степени ова е како скафандерче, Џој баш како што ја облекла малата, долу шпикозни, тренерки одозгора ова. Ти штом се роди одма облакај да не пропадне стајлингот или мече вади од болница ^^јас 56ки купив 5стајлинзи па во надеж сум дека ќе се дотераме барем по 1,2пати во нив, останато е се 62ка, за поголемо не купувам засега