Мечето исто сум го замислила,за по гостине за дома,ама не ми текна дека треба да го облечам од здола па дека ќе биде мало Имам чувство дека постојано ќе дремам на форум кога ќе се роди во темата како го облекувате вашето бебе 62 или 68,мислам ќе можи да го сменат??Совет??
Па ако се роди декември со 62ка може да се дотерате до февруари евентуално март, 68ца по мене е па многу големо стави околу +20см на родилна висина за 3м не ми стои дека ќе нарасне толку, а и викаат ХМ имале ОК бројки.. Ако може да се менува менувај Немам појма на колку навистина треба ние седиме на околу 20 па си додадов +2степени
Лелеее ги гледав сабајлево на фб.Има прекрасни комплетчиња јас со план сум здравје боже да си купам од таму за изнесување од болница Господ напомош само.26+ сум здравје после 7ми месец ќе купувам...
Знае некој дали има уште Кеги во Бисер. Секој ден поминувам и не ми текнува дали упте работи. Добивме едни кондурчиња сакам да ги сменам за поголемо бројче
Се извинивуам што јас улетувам во муабетов, но да, за бебиња и деца бутик, мада имаат и нешто бебешка опрема од типот релаксатори и колички. Јас го знам само тој на партизанска, позади "ким" авотбуската во новата зграда до хотелот. Мислам имаат уште еден дуќан во Скопје но незнам каде е.
@danichap ќе може еден совет за јакничките сега што се во лидл. Сакам мм да земе за синко ама поголемка да му е не кнап која бројка би ни одговарало за дете година ипол ?
Знам имаат во Манела многу убави бебешки работи, јас од таму купувам за внучето . Јас купував од Бисер, а сега имаат и во Центар дуќан, гледам на фејсбук пишале, а нз други маалски, зависи кај живееш