Син ми е веќе полни два месеца во третиот сме Може си требала едно бројче помало , ама секако оздоле ќе го облечеш па тоа озгоре по таман ќе му е.
Март море ако не му чини и Април ќе му го облечам ако требасамо од пусти мерак за ова,едвај го дочекав само го гледам и гушкам.Ако успеам ПАК да го зменам ќе земам 62.
Da si zemes uste preubavi se, sinko mi se cini samo tie gi nosese, epten udobni mu bea, gi perev na 60 stepeni i eve i sega posle tolku vreme uste nitu bojata im e izbedena..
Јас ги обожавам на стружанка шпикозните. Еднаш мајка ми купи и оттогаш редовно го земаме поголемиот број. После ќе ги прикачам најновите. Немаат мана, земај слободно
Е да тоа ми спомна продавачката, пример откога ќе испереш 62ка одговара на 56ка, вистина ли?? А шарички имаше 10тина сите беа фини, ќе си докупам, мене евтини многу ми се видоа па си реков да не се изобличат, па и 280ден џабе да бидат
Мајки, кажете ми ве молам, бројчината на ХМ споредбено со Вајкики дали се исти? Ретко купувам од таму, сега сакам да нарачам да ми донесат, па да не го утнам бројот.
Се мислев дали е тоа или за бањање подлога. Ама гумено е ова, ладно ќе му држи на бебето за пресоблекување, ич не ми изгледа наменски и практично. Едино на изглед што е убаво, ама ако треба да постелам над него нешто за да не му е на бебето ладно, џабе што е убаво кога ќе се скрие шарата
Не е за бањање, ова се става на комоди одозгора за да биде полесно пресоблекувањето. не држи толку ладно, што знам. Многу мајки тука користат вакви подлоги.
4-5 (104-110), носиме и 3-4 (98-104) ама тие ни се кнап, па преферирам малку поголемко. Се мислев за 104 дали да нарачам?
Од мое искуство Ваикики се покомотни, мојава носи 3-4 а бројче 4-5 ни е големо, а од ХМ носи 98. Така што 104 од ХМ верувам на твојата ќе и биде таман
Да не знаете некоја страна на ФБ преку која може да се нарача од Next?Порано нарачував од една, но веќе подолго време не е активна страната, т.е. не прават нарачки.
Нема потреба да објаснувам кој се од нехт оти се забележуваат од авион . Квалитетот на облеката и дизајнот се одлични навистина. По долго пазарење овде конкретно посебно за бејбиот се решив се почесто таму да навраќам па и за нас. Па веќе скоро па ич не навраќам по други маркети и марки. Се му е износено и се остана така како што е купено од прв ден. Ниту едно парче не е обелено ниту изупкано ниту изгужвано за пеглање . Посебно секој 2 месеци има пола цена па така гледано се се исплаќа. Ефтино е.