Јас земав од Локо Кроко на Картерс едно ќебенце, многу е мекано и убаво, имам и други земено, ама како тоа, толку мекано не најдов на друго место, ако имам време планирам уште едно да си земам, 590 денари мислам дека беше.
https://www.facebook.com/Suzana.S.s...sition]=2:1&ft[insertion_position]=1&__md__=1 Интересни плетени работи има овде за бебенца
Само капчиња и шалчиња са имам време без пари ,овие ми се од лани а сега кога ќе имам време за синко со мики ке сплетам
Јок. не е розе А бе по продавнициве за девојче само розе има Едвај тегет и жолто сум нашла И тоа жолтото мислам од машка колекција е
Влези Окаиди има жолти танчиња, а и други ствари, а да не се розе ама за дотеруванка повеќе. Тритекс убава црвена колекција извадиле ама црвено и бебешко што знам, ќе ја личи беба ама за перење..
Црвена боја не љубам и не ја ни гледам Во окаиди се спремам да одам во рамстор поубаво ми е среден, овој во с. мол ми е хаотичен во бебешкиот дел.
За девојче обожавам се ама розе и црвено не Ама се вљубив во црвеното боди од Тритекс,тоа ќе биде Затоа количката ќе биде жолта со бело,креветчето транспортно крем и првото фустанче лила За внуками само жолто и нежна зелена купувавме а сега таа ако не е розе не го облекува,ни наплаќа