Jas zemam of loco kroko vakvi vreki eve vtora god. Epten im se kvalitetni i prakticni. Ima I za pogolemi.
Мила, бројкава е во години.. не месеци За бебушот зедов 2ка..а за другото синче 4год скоро зедов 6ка.
@mariz ај прати линк од селерот на Алиекспрес за лигавчиња. Од тие со нитни позади што се како триаголници.
@iki26 се извинувам што се мешам. Јас порачав од тука ем поевтини ем 5 се супер се секое перење како нови се http://s.aliexpress.com/Jnq6JvQn
Мамички здраво, сакам да ве прашам случајно да не знаете дали има некои продавници за бебешка облека на бит пазар кај полициската станица, со турско производство ?
Еј фала ти многу Само уште да те прашам со цените како се движат дали е барем поефтино од локалните продавници како и низ трговскиве
Па тука некде се со цените од поефтино до најскапо зависи ако сакаш има убави работи исто во Стружанка, Тритекс и не се многу скапи исто и во Веро Џамбо имаш убави и поефтини работи.
Има уште најмалку 5 Мене ми е криво што не зедов 62..мислам 68 нема да го износи големо ќе и биди..дури за на пролет ќе и чини
Бебево ми е 2 ипол месеци и 68 му купив. Малку му е големко ама ако. Ако земев 62 сега ќе му беше мало. Многу брзо ми се издолжи. 52 цм се роди на 2 месеци 62 беше. И твоето девојче ако се роди големко ќе си го износи. Ако е поголемко само да не е мало.
Моето нема на кого да се роди големо,освен ако фати ген на вујко инека е здрава и жива,од мерак ќе и го облечам до крај на зимата
@orhideea @mal.ecka и јас сум во план вакво да порачам само ме предомислувате за бројче. Мислев 68 ама изгледа попаметно е 62 да земам. Термин ми е јануари. И уште нешто, ова е доволно дебелко за надвор или за по дома?
62 за тебе..мојава декември треба да се роди па мислам дека нема да го износи...или порачај 62 ако сакаш ќе се смениме со моево 68ка
Jas bev vo Besiana vo prishtina najveke za toa otidov i koga mi kazaa deka ne prakjaat krevetcinja za Makedonija se razocarav bas .. samo sitnici prakjale