Се обидувам да најдам како да ти пратам на гугул локација, ама од моб тешко ми оди. Ако знаеш како дај совет @TheSecret пиши ми лп, јас тебе не можем.
А да прашаш по дуќаниве низ Лептокарија дали имаат само пантолони? Секаде ги има овие комплети (ние купивме слични од Бамбисимо) само не знам дали продаваат само пантолони. Да не се мачиш со бебе дури до Ново Лисиче да доаѓаш.
Ќе се снајдеш нема да утнеш. Ако одеш со 5ка ќе се симнеш на 2рата станица после Бисер т.е. на првата станица откако ќе влезеш во Н.Л. И ќе преминеш улица и ќе видиш споредна улица која води накај паркингот накај плаво/бели згради. Ќе идеш по споредната и во чело во самата бело/плава зграда има бутик ( неможеш да утнеш ). А карши значи од твоја лева страна ( ако си на крај на споредната веќе на паркинг ) ќе видиш црвена цигла издолжд згради лепенки. Гледа накај паркингот цигла зградата и кога идеш покрај ќе видиш прво е дуќан со чевли и одма лепенка е бутиков. Малку те извртев ама вака детално барем да имаш претстава кај си шо си Ако загусти пиши и доаѓам и те носам Спремиси парички зашо има ептен интересни и ефтини работи. Некад и за 350-400ден имаат многу убави тренерчиња. Блузончињата и блузички од 300ден па нагоре. Тренерки од 500ден па нагоре. Тренерки само лд таму купувам ептен имаат штосни, убави и убав матерјал.
Prasuvav na fb pikolini, manela i uste edno neznam kako se fikase nemoze samo pantaloni, komplet se prodavaat. A mene samo pantaloni mi trebaat jakni imam za izvoz pa cim tuka mozelo raspar da se kupi si rekov odam, pa ke svrtime i nekoe krukce ako ne vo capitol da ne e dzabe patot samo zdravje do utre ke vidime Ima li novodogisni trenerki
Не сум била еве 2недели, а знам спомна продавачката дека ќе оделе по роба. Многу често носат роба така да ваљда има. Знам кажа дека ќе почнат и новогодишна колекција да носат ама незнам кога. Ако веќе доаѓате навака и не ве мрзи да шеткате, одете до стариот трговски позади Капитол. Во внатрешниот дел карши Жито маркетот се отвори пред некој месец нов бутик за деца. Исто имаат убав избор и приступачни цени.
Барајте го ма фб бамбини бутик за деца, во кисела вода до стопанска банка е. Има мн убави и ефтини работи. И со околните дуќанчиња скоро иста роба држат само цената може да е различна. Ама овие постираат на фб што имаат другите не.
Мајка ми нашла само панталони во некое бутиче во Беверли трговскиот. Таму имале само розеви па и рекле денес ќе и донеста од Лептокарија плави/тегет во соодветно бројче. Не знаеше како точно се вика бутикот ама ако дознаам кој е ќе ти пишам и име. Ова чисто да не одиш до Ново Лисиче само по тоа.
Ако го има бутикот и во Беверли и во Лептокарија тогаш е Бамбисими. Како излезе работава на сите пантолони само ни фалеле, во поход на Ново Лисиче
Kolku sto vidov imase poveke pantalonite se isti samo jaknite razlicni boi, plava zelena mislam rozeva ljiljakova e za brojcinja neznam da ne te izlazam ama vaka od oko do kaj tri god mislam. Ama sepak rekov da ne te izlazam mozebi i ima najdobro e da proveris Daa, pa site bea takvi se snajdovme mm znael kaj se tie zgradi haha
@TheSecret дали можеби запримети од колку отвара дуканов, утре ке одам јас ама во 8 ипол негде ке сум во лисиче, ако отвара од 9 ке почекам ама да не отвара покасно..некогаш вака маалски дуканчиња отвараат и во 10-11
Бамбисимо е. Вчера купиле панталони само зашто и ние имаме јакна. Материјалот ми се виде супер. Плус се како вистински скијачки со ластици за затегање високо до половина се сами те панталони па и да се крене јакната не е проблем на снег. Цена 890 денари.