Им пишав сега, веднаш ми возвратија чекам пратка неделава, па успат им спомнав дека имаат неодговорени пораки од мои пријателки , се извинија и рекоа ако сте во можност да пишете пак, бидејќи во сандаче немале неодговорена порака... ме прашаа за име твое и побегнав хаха
Малку срам ми е да пишам хаха, ме снема штом прашаа за име не губи ништо @ada21 да им пише пак, макар и од друг профил, јас само позитивно искуство имам
Женски не знам дали @JoyJoy беше или некој друг што купи пантолони од Бамбисими, може ли да ми каже дали прерамките се со ластици? Ако може сликичка би било супер. Благодарам.
А да си нарачаш некој да ти донесе некој од странство по 10тина евра се, 12. Иначе не сум била тука. Од Германија нарачував.
Мене па и не ме бендисаа толку многу од тоа што го видов во картерс. Само вреќичка од таму зедов. Боденца/шпихозни ништо посебно не бендисав.
Nisto posebno ne se na carters imam jas zemeno za malava se rastegnaa od perenjeto,za razlika spikoznite od mothercare sto pati pokvalitetni se,gi otepav od perenje na 90ni boja padna ni se rastegnaa
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=286117401890649&set=pcb.286121445223578&type=3&theater 2050 den. Karters