Јас ова онака си го ставив за мене,убаво ми е ама некако скапо ми се гледа Отвори на нивната страна на фб има и модели за дечковци.
https://m.zalando.de/mothercare-strickjacke-light-blue-moc24j000-k11.html Од тука нарачував. Ми стигнаа го Германија. Здравје следниот месец ќе ми ги донесат. Едвај чекам.
Мами, тетки, стрини и баби, во C&A има преслатки новогодишни стварчици за бебиња и дечиња. Организирајте се на време со роднини и пријатели што живеат или патуваат во земји кај што има C&A.
https://www.facebook.com/SkopjeCityMall/photos/pcb.1528181113928563/1528180967261911/?type=3&theate овие работи се од елва.
Официјалните Carter's во Македонија се прилично соленки. Има еден бутик бо Беверли и Софиленд во ГТЦ со роба од carter's со подобри цени. Има и други брендови од УСА. Јас инаку Carter's добивам директ од УСА и до сега ми се супер со квалитет. Ништо од тоа што го имам не попушти дури и по две деца (бодињата ги носеше моето па потоа внуката). За тоа дали имаат новогодишни работи не знам. Јас лани убави новогодишни пижамки купив од Extreme Intimo. Имаше и како шпихозни. Годинава не знам. Уште не сум тргнала во потрага. Лорена имаа овие што ги купиоле ластик на прерамките. И долу на ногавиците има ластик на поставата за да не влегува снег.
Дали имаше и некој други капчиња и бои во Окаиди? Бев пред некој ден во Окаиди но, не го видов ова капче или па којзнае што сум гледала .Која е цената на ова капче?
Ај ве молам за помош каде да најдам вакви слични памучни блузиче и панталонки за од болница сакам нешто вакво...Тила многу доцна ќе имаат но со многу парчиња што нема да ми требаат.Хелоу Беби немаат се им се шпихозни...
Јас бев во вторникот. Цената е 450 ден а од ова имаше и тегет. Имаше и други моделчиња ама ова највише ми се свиѓаше
Фала ти баш ќе отидам деновиве. Баш сега гледам на нивната официјална Мк страна дека имале интересни капчиња.
Провери во Пиколини(маалски бутик во Ново Лисиче со убава роба)имаат и ФБ,Локо Кроко,Елва,Стружанка(не ми текнува како се викаше фирмата,знам српска беше,убави комплети и солиден квалитет)...а ако си во можност од ХМ,од таму нема утка.