Јас од Тила зедов два пара дебели убави новогодишни трењерчиња 68 најмали се, ама на баткото 2,5 месеца скоро точни му се. Не се голем модел. Провери сигурно ќе најдеш нешто.
Hahahah chak Mnogu e ubavo, jas lani od h&m sakav da zemam nemashe broj za bebushot ama godinava ke zemam obavezno So zdravje da si go nosite
И јас ги имам нарачано истите ги очекувам деновиве да стигнат ќе ви ги сликнам баш кога ќе стигнат ,на сите бебушите ни се дедо мраз од али експрес
Нашите веќе се на нозе. Преубави се вистина. Само топчето од капата на дедо мраз беше успешно извадено па јас ги презашивав дупло со конец. Внимавајте, односно веднаш презашијте ги. Членките веќе кажаа ги имало на али експрес прашај ги нив за линк. Моиве се и беј. А чинам и беј нема во мк.
@Belabelinakinder можеш и тука да нарачаш преку ибеј. Вака кога ве читам ме фаќа мерак за новогодишно нешто да му купам. Шо има врска оти пост новогодишно ќе биде.
Јас лани така сакав да купам дедо мрасковци ама си велам не, дури крај на јануари брука е. А навистина бутиците беа преплавени со преслатки работи, па оставив за оваа година
Zenski za kolku vreme vi stiga pratakata od ali,mene sega mi stignaa posle dva i pol meseci i se sto naracuvam kiga stiga vekje ni e malo ?
Рапорт од терен. Вакви пижами уште немаат извадено. https://m.aliexpress.com/s/item/328...32832217593&shortkey=rIZzYja6&addresstype=600 Мене секогаш ми стигало за максимум 30 дена. Се надевам и овие сега дека нема да каснат. Инаку од eBay може да се нарача за мк. Порано имаше проблем заради paypal кој сега го дозволија и во мк.
Јас не сум во мк. Мене овде сите пратки ми стигаат за недела дена до 10 дена максимум иако пишува дека се чека месец.