Фала мила. Пред некој ден дадов линк од страницата, еве ти : https://www.facebook.com/carters.vs.12 За девојчиња има преубави работи
Немам слики ама можам да ти кажам отприлика што имаше ,имаше две новогодишни бодиња црвено и тегет за 600ден ,имаше исцело спихозни новогодишни црвени мислам дека и тие беа околу 600ден ,тренерчиња новогодишни имаше ,за тие кои имаат девојчиња имаше мн убави интересни новогодишни фустанчиња со хулахопки и стегач за глава ,имаше исто интересни џемперчиња ,толку ми текнува
Здраво мамички, утре планирам да одам низ продавници во Ск да купувам за беба, за Н.Год ми е термин каснам со купување. Сакам да ве прашам дали во Стружанка во ГТЦ има избор за бебиња, кадр на друго место би можела да пазарам по нормални цени како таму. И уште нешто, ако некој знае каде се наоѓаат тие магацини на бит пазар поточно како да ги барам и до колку саат работат ? Ве молам ако некој знае да ми пише
Imas vo loco kroko ubavi raboti, waikiki isto, vo city moll vo wenice isto se pristapni ceni. Magacinite na bitpazar mislam samo na golemo prodavaat ama tamu e i Caramel imaat mnogu ubavi i kvalitetni raboti za bebinja, inaku se naogjaat po ulicata kaj policijata vo bitpazar.
Случајно разгледувајки неколку англиски веб страни останав запрепастена од цените, ама буквално запрепастена за таква убава и се надевам квалитетна облека, два пара пижами за 500 денари, 5 бодиња за 400, блузички по 200 денари, панталони по 200, бодиња со долги едно по 100 или помалку денари, во пакет обично се 5,7,8 бодиња, пижами два пара за 370, блузички со новогодишни мотиви за помалку од 100 денари, 5 бодиња со долги за 160 денари..за жал некои работи се out of stock но сепак има доста избор, станува збор за брендовите George и Tu, овие ми се со нај ок цени иако и на Tesco се наога нешто, има уште неколку други како Matalan, кои според мене се скапи. Направив нарачка и за две недели ги чекам да стигнат. Кој е заинтересиран нека ми пише како може да си порача. Јас сум живи радости
Се заљубив во вреќичкава и ги најдов на фб и нарачав по карго да ми пратат Цената е супер за разлика од кај нас во Скопје каде и да прашав за вака дебелки све беа над 3000ден. Кажи ми само каков е матерјалот, дали е мекано и баш дебелко ( за само да е на пеленка, боди н прерамки и ова одозгора и да не го покривам ). Ми кажаа дека само се две бројчиња за 1г и 2г. Кое бројче е твоето т.е. вака по должина на кој број одговара 1цот на 80/86/92 или?
Моето е 1 големо е не одговара на бројките за бебиња од надвор е плишано а внатре доста дебелко па подебело од ќебе супер е може до 2 години да се користи убаво си направила што си нарачала со здравје да си ги носите и убаво да спиете