епа сакаш бесплатно да ти го донесе, виде дека се доплака и достава до бугарија? и да порачате директно од страната нема да ве кошта 700 денари фустанот туку повеке бидејки се плака и достава
Џемперот ќе те чини 1000, не 1100 нема провизија од 100 денари, реално е нешто да има и она заработка, зар продавниците тука не прават заработка, а со оглед на тоа дека и достава до било која земја се плаќа јас лично сметам дека не е воопшто многу. Два пара пижами за 550 освен пазарски други нема да се најдат тука. Инаку истиве пижами што она ги дава 550 , една друга страница на фб детска облека е потпишана ги даваат по 799. Секој си го знае есапот дома, али јас зимав бодиња од џамбо по 130-150, а овде едно боди по 80-90 денари ми искача а џамбо има кинеска роба.
Знам колку се добри англиските брендови. Само Маталан не е некој бренд на тоа коментирав. Исто и Теско (супермаркет е), george се продава во АСДА што е исто супермаркет. Некст е добар бренд, Маркс и Спенсер е исто бренд.
Што е битно дали е бренд и се продава во ланец маркети и обратно. Ете еден Лупилу се продава во Лидл,релативно евтино а квалитет супер.Скафандарче нивно 10-15 евра ќе го платиш а кај нас не ни можеш да најдеш нешто слично како модел,цена,квалитет... П.С.Имам икс работи од Некст и "Георге",супер се покажале.
Мене ич не мие битно. Тку се нагласува дека носи брендови жената на тоа одговорив. Лично јас кога одам во Велика Британија купувам од секаде. Последно купив неколку бодиња од Примарк (што е најефтино можно). Нема тоа врска доколку квалитетот ми се допаѓа. Само што кај овие поефтинкиве „брендови“ не е баш толку квалитетно ни по состав ни по квалитет.
Што толку се возбудивте, ако на некој му одговара ќе купи, ако не не мора. Феминката сподели со добра намера. Впрочем вакви страници куп има. И нормално е секаде да си стават заработувачка. Јас сакав да порачам да ми стаса во бг ама доставата е 15£ па се откажав. Вака повеќе ми одговараше и решен проблем. Бренд не е нормално, ама од се што се продава кај нас низ турски продавници со надуени цени, се надевам поарно е.
Фустанчето од 14 фунти реално чини околу 980 ден,значи да си го купиш толку колку што е реално фунтата, а тебе ти го наплатила 1400 ден. Ете ти наплатила 400-450 ден плус. Секако нема без пари да ти го донесе,мора и тие да имаат заработка. Сум нарачувала од Фб страни години уназад и обично сите одат со +4 евра заработка на производ. @joy1 ја најде или да ти пратам линк?
@joy1 да, имаше пишано дека може да ти порача од некст, пиши и ќе ти каже, таа е страната што ти ја пишала ики @iki26 може е многу, ама ептен беше меракот голем, такво фустанче со дизни принцези нема кај нас
Ма се за нашите бебушки.. Со здравје да си го носите. Стави слика да ја видиме куклата облечена во него
бугарскиот лидл кој го носи пат нека зема нивни 30 лева се околу 15 евра мислам.Скафандерите за снег се стварно живо џабе
Мајки, како ги перете скафандерите? На мојот пишува на 30степени, ама да не се изгужва ми е страв. И незнам дали да го сушам во сушара.. Инаку е од оние дебелите, внатре до волна.
https://www.facebook.com/My-baby-Club-1826090440955409/ многу убави работи има, ама цени прескапо сепак може на некоја од вас ќе сака да види и да си нарача нешто.