Јас друго не гледав, да ти кажам право, само играчките. Кај нас и да има вакви, цените плафон. Како и храната, мислиш богаташи сме, сите до еден Она Џамбоно преку глава ми е, некни сите играчки ги исфрлив од дома, освен легото. Смрди корне пластиката, децава се трујат, кај надвор смрди, па и дома мирисаше. Затоа порадо дрвени играчки би купила, да се спасам од мирисите
јас ако имам среќа да го убедам мм да одам во понеделник супер би било.Само како ке ги сокријам од децата играчките
Целосните пижами од Ваикики се дебели или тенки? И дали имаше поголеми бројчиња? Преубави се иначе сите работи, со здравје да си ги носи малото!
Фала поубави да си купите не се дебели, стандарден памук. Немаше поголеми, скоро се беше распродадено во предновогодишната еуфорија
Ах штета... Баш ми се супер. Имам од Окаиди целосни за малиот, ама со стапалца се, па не ги сака. Вакви би биле одлични. Можеби ќе начекам некаде сепак. Фала за инфо.
Ако те води патпт накај Аеродром...позади Капитол во стариот трговски имаш два дуќана. Едниот е до слаткарата Санчо ( како во пролаз доаѓа за кога идеш накај зградите ) а другата е карши Жито маркетот. Целосни пижами на нитни ( од напред кај вратот до долната лева ногавица ) 280ден се и се ептен меки и тенки ( на Симини се ) кај таа до Санчо слаткарата. Јас имам некојси 7 пара за синко и ептен се комотни и меки за спиење. Во таа карши Жито е само за деца бебиња и има свашта буквално и цените се супер. Имаш од овие како во другиов дуќан, има подебели целосни. Имаш и дводелни потенки и дебел матерјал. Цените се од 280 па нагоре зависи од големината т.е. бројчето. Многу им се убави, квалитетни и меки и дводелните потенките. Од нив исто има синко неколку пара и се супер. Фанатик сум за пижами секој ден мењаме Па според тоа ти кажувам до сега највеќе сум задоволна од овие пижами. Таман во таа карши Жито добија и од оние гаќите ( за кога се одвикнуваат од пелени ) дизајнирани мекани со среден алој како мушамка за да не пропуштаат ... 180ден.
Има и во џамбо, ваикики и сите дуќани за бебешка/детска облека. Ако те носи пат накај битпазар во дуќанот каде продаваат карамел според мене има најував памук.
Боди, лигавчиња, шпикозни има и во стружанка по нормални цени. И во тритекс според мене убедливо најдобар памук.
Мајки, ако имате информации за добри попусти месецов за бебешка опрема и облека некаде, ќе ве молам да споделите
Во Софиленд аутлетот имаш се на распродажба поради затворање.Јас имам неколку работи земено од таму и сиѕе ми се имаат погодено.