Во waikiki во Битола денес имаја изложено мал дел од новата колекција. Би требало и ск да има штом има бт.
Спроти дежурниот влез на поликлиника Јане, во зградата, до него има и пиљара, фризерски салон, бурекџилница... Аутлетот и така беше помалце снабден, немаше избор, а сега со распродажбава слушнав дека многу малце работи останале.
Каде во македонијава наша можам да најдам шпикозни за 2 год? Ќе ми пратат од Австралија ама дури да стасаат да си купам.
Ти благодарам,поубаво да купиш.Тетра пелените ги купив од Карамел дуќанот на Дуќанџик 10 комада се паѓаат во пакување на Алкалоид Берово 500 денари.Можат да се перат во машина на 95•
Супер цена . Благодарам на одговорот. Може те молам објаснување каде се наоѓа продавницата? Не ми е позната.
Полициска станица Бит Пазар лево ти е за женски пазар,ти оди десна страна пред неа има дуќани за облека,шминки оди само по патеката право пред тебе ќе го видиш дуќанот Карамел од лева страна.Се надевам дека добро ти објаснив,имаш и низ дуќаните за бебешка облека на Бит Пазар ама поскапи се по 100-200 денари
Мамички добро вечер дали може некоја да ме упати каде би можела да најдам боденца и алиштенца за новороденче ама најмали бидејќи се работи за прематурче . Поздрав убава вечер на сите
I mojata princeza e prematrurce.Se rodi vo 34ta nedela.Sega veke devojka.Duri 4meseci jas nigde do sega nemam sretnato mali raboti.Mene mi pustija od Germanija.46ka bodinja,spikozni.Ovde vo Mk tesko da se najde.Ako znae nekoja neka ti pise
Да, има во Картерс, барем на веб страната гледав, сигурно има и кај нас. Имам јас едни многу малечки шпихозни, ако ги сакаш за почеток пиши ми. Ни еднаш не се облечени. Пс: Има ли некоја од вас вреќичка за спиење од Тила? Дали е убав материјалот?