Vo triteks sigurno imas golemi i toa epten. Sin mi ima.edni sto mu gi donesoa abe ne za dve za do.tri.god sigurno a visok e bajagi taka da vidi proveri tamu
Каде да најдам бодиња по кратки ракави добар квалитет а да не е тритекс? Ги износевме од h&m ама сега кога бев не најдов по кратки.
Имаше во H&M во Белград сега изнакупив. Ако те носи патот имаш во H&M и во C&A во Белград и имаат попусти и распродажби. Имам зимано од повеќето брендови/продавници и најзадоволна од квалитет и матерјал на боди сум од Зара, C&A и H&M. Мада искрено убави ми се покажаа и од Стружанка и Вајќики.
Не ме носи патот, во солун немаше, а за квалитет нема збор. Зара не ми се допаѓа како модел во вратчето многу е голо бебето. Вајкики ке видам иако таму никогаш ништо не наоѓам
Е да, Зара се малку подотворени кај вратчето ама па неправи голема разлика под близиче или било што облечено во горниот дел. Сепак квалитетот и памукот им е навистина убав. Ако те води патот накан Аеродром, позади Капитол карши Жито маркет имаш бутик за деца. Имаат исто убави бодиња и убав матерјал. Или во Бисер карши катната гаража имаш продавница со Македонски производи ( името никад не го запамтив ) и таму имаш убав матерјал бодиња.
Од Бебето дуќан од левата страна спроти Полициска Станица зградата Јета од страна е дуќанот 500 денари го земав пешкирот на попуст.Такви на врзување имаш и како со нитни провери низ бебешките дуќани и низ Бит Пазар право по улицата ќе одиш према Атлантик од лева страна имаш дуќани се со бебешка облека и во Стружанка види и Тритекс.
И јас ги порачував овие ама никогаш не стигнаа за жал. Од ноември ми се порачани скроз истите од и беј.
Јас се утепав од порачување, парите земени ,а робата нигде 3 пати неуспешно до сега дали јас грешка правам при порачување или до нив е ?
Може, да. Му пишуваш на селерот. Неможам да се сетам во моментов, треба да седнам на пц, но можно е и да постоеше такво копче/опција да пријавиш дека и после предвидениот рок за испорака, не ти стигнало. Мене ми вратија пари кога еднаш не ми стигна пратката.
Секако дека може. Ќе и пишеш дека робата не е стигната и парите ќе ти ги вратат. Најнормално дека во прашање е огромна компанија ако лажат така секој 2 ри никој нема да порачува нормално. Си имаат и тие закони и мерки. Јас чорапиве ги баталив бидејки не поведов ред а и беа 1 фунта па затоа не се побунив а требаше и ќе пратеа други оти најверојатно се изгубени по пат ама не запазив ред. Зборувам ова за и беј за али експрес не знам како е.
Пред околу 5 дена кликнав опција Open dispute на две пратки и вчера ми одговорија од Али експрес дека ќе ми рефундираат за 7-10 работни дена, и за двете пратки, едната у Тетово ја пуштиле на погрешна адреса, другата не е стасана, а поминат рокот. Па ќе видиме.
Јас порачав до сега 4 работи и 3 работи ми стигнаа Декември порачавме,чекам уште една пратка од Алиекспрес.Двете поштарот ми ги донесе до дома,а денешната ја подигнав од пошта вчера ми се јавија дека ми стигнала пратка.