Да си прашам мајки, од една завеена трудница. Претпоставувам ваучерите не важат повеќе од Енцименци? На страната нивна веќе ги нема. А јас тек сега видов дека имам пратено, доотварајќи го душечето.
Мислам не. Пред две недели купував седиште и ми рекоа ваучерот до утре важи. Па останав два саати во продавницата бирајки што да земам.
Јас немам картичка. Пред две недели купував седиште и ми рекоа имате ваучер од 1500 ден што сакате земете освен облека и чевли. Само ваучерите важат уште утре, па мора денес да го искористите. После читав на нет. За 1000 ден ваучер од 200 ден. За столче купено 1000 ден ваучер, за седиште 1500 ден ваучер, за кревет 2000 ден. Така нешто беше.
Ок. Јас имам картичка и таму имам некои поени ( досега се еднакви на 1500 ден и ги немам искористено), важат само за играчки мислам.
@duffi кај виде дека се до 15ти ?мене не ми кажаа дека има рок , туку дека при наредно купување може да се искористи .
Поентата за наредно купување им е дека производите за ваучерот треба да се на друга сметка. Ние купивме столче и одма си одбравме и производи за ваучерот, ама ни ги куцаа на друга сметка (сосема небитно).
@iki26 мислам дека имаше пишувано дека преку некој порачуваш од ХМ, ако да пиши ми што како. Ако сум грешка, се извинувам.
Da od Fb naracuvam.Stranata e HM naracki za deca Skopje.Im pracas link sto sakas da ti zemat,ili od nivniye objaveni proizvodi i najkasno za 2 nedeli ti stigaat.
4 evra od proizvod Ako imas nad 3 proizvoda 2 evra.Taka jas se imam dogovoreno bidejki 2-3 god se od kaj niv naracuvam od HM proizvodi
Од истата и јас порачувам ХМ Нарачки за деца ,ама можеш и од оваа ,https://www.facebook.com/Hanna-Fashion-Online-Shopping-1512001842246036/, мислам дека од Струмица па да ти донесе што ти треба,најефтина е од сите
Мамички дали има некоја порачувано од онлајн страната на George? По фб гледам мн.онлајн продавници од мк продаваат производи, конкретно детски ама по 3 пати поскапи цени. Ако порачувала некоја нека сподели искуство. Еве ја онлајн страната https://direct.asda.com. Сакам да порачам некои работи ама немам слушнато искуство.
Побарај ја страната M&M. Јас од неа нарачувам, само 1 фунта рачуна 100 ден ама пак доаѓа евтино @Klarisaa ако си од Ск. Меркур има.