Јас ги гледав во дуќанот и вреќичката е убава, само да знаеш не е дебела. За броевите незбам да ти кажам зошто тогаш само онака гледав, ама мислам дека се малку поголемки од стандард
@Ano Nie sega imame debela ama veke ni e knap epten , pa i debela nema uste mnogu da ni treba , zimata si pomina . Mislis deka nema da e dobra za na prolet ?
Kade kupivte obleki peleni ... za novorodence ... kade ima ok i prifatlivi ceni Dali bil nekoj denovive vo tritex vo city mall ima popust?
Во Тритекс оддамна има попуст Сега имаш попусти врз попусти во сите продавници па побрзај можеби ќе најдеш нешто што ти се допаѓа
Има на пролетната и есенската колекција по 50% попуст. Имаше и мали бројчиња. Прошетај, види, има по нешто. И се исплати.
Jas imam.Prezadovolna.Najubav materijal se.Poveketo mene mi se od Ch.Samo 2 fustancinja imam kupeno od Carters Vero jumbo
Еее од странција сега засега нема. Кога патував не помислував на бебешка облека. Ама кога ќе се роди бебувчево обавезно ќе се шеткаме кон запад. Фала многу на одговорот, ќе купам и од таму. Што е Ch? Јас гледав во Капитол. Ги има и во Веро Јамбо? Не знаев, ама и таму ќе поминам. Фала на одговорот. Како е со бројчињата? nb ми се видоа многу малечки.
Јас имав многу работи од Carters. Најголемито дел од нив пратени директно од УСА, дел купени тука. Разлика во квалитет не приметив сите ми се до сега топ. Бројчињата за бебиња баш одговараат за возраста што е напишана, има напишано и висина/килажа за секое бројче. За бебе што е на 50 перцентил се правени работите да одговараат на возраста. Освен официјалните Carters продавници, модели нивни има и во Софиленд и БуБу. Таму може да најдеш и подобри цени.
Софиленд имаат дуќан во ГТЦ на 1 кат во пролазот кај Виктор Шевињон, и во Лептокарија (трет ред), а Бубу е во Беверли на приземје. Картерс во Верото тие одма над ескалаторите, од страната на Васидора. Но како што ти кажале, во Софиленд се поевтини но пак не ја држат целата колекција, послаб е изборот.
Сите работи од Carter’s кои ги имам купено за ќерка ми, ми се купени од тука и сите ми се земени на попуст. Сметам дека кај нас цените им се пренапумпани, а со попуст реални. За квалитетот немам збор. Сеуште се како нови. Најубавите бодиња ми се земени од таму.
Jas i kupiv na malata papucki od www.hippo.mk Se mislev, se mislev zosto ne se bas eftini, ama se isplatese. Vo cicbankite i se potea mnogu nozete, a vo ovie ne, valjda zosto se kozni. I najbitno ne se lizgaat. Gi prakaat so kargo, sto mene mnogu me nerviraat, ama nema veze, se dobro zavrsi
Бројчињата од Н&М точно се за должина на бебе или се поголемки? Јас имам шпихозни плишани 62ка и сега ги носи синко но да ги носи уште 2-3 недели не повеќе а сме 2.5месеци скоро 3 и пред 2 недели беше 59цм па зборот ми е дали бр.68 да земам на фармерчиња и боди или поголемки? Ај совет тие што често купувате од таму ваше искуство?